Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

BREAKING NEWS ǀ Claudiu Niculescu, extrem de aproape de revenirea în Superliga României!

Superliga Publicat pe 4 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21371682/1/csc-1599-selimbar-afc-unirea-slobozia-liga-2-casa-pariurilor-8-10-2023.jpg

Claudiu Niculescu este foarte aproape să revină ca antrenor în Superliga României.

GSP notează că Ilie Poenaru va fi demis dacă FC Voluntari va pierde partida împotriva Universităţii Cluj, iar înlocuirea sa cu Claudiu Niculescu în funcţia de tehnician principal are şanse foarte mari să se realizeze.

Simbolul lui Dinamo o pregăteşte în prezent pe CSC Şelimbăr, ocupanta locului 3 din Liga a 2-a, la egalitate de puncte cu primele două poziţii (1 - Corvinul Hunedoara şi 2 - Unirea Slobozia), dar fără drept de promovare.

FC Voluntari, echipa la care Claudiu Niculescu a scris istorie

Triplul golgheter al campionatului României ar fi tentat astfel să revină la FC Voluntari, echipa la care a avut cele mai bune rezultate din cariera de antrenor, reprezentate de câştigarea Cupei şi Supercupei României.

Duminică, de la ora 15:00, "U" Cluj întâlneşte FC Voluntari. Partida este în direct pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

Ardelenii trec printr-o formă foarte bună şi au ajuns la şase meciuri consecutive în Superligă fără înfrângere. "U" Cluj se află pe locul 8 după 14 etape, cu 19 puncte.

De cealaltă parte, Voluntari nu a mai câştigat în Superligă de 3 luni! Ultima dată se întâmpla în etapa a patra împotriva Rapidului. Ilfovenii se află pe locul 14, cu 13 puncte acumulate.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele