Ultima oră
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"

Cosmin Olăroiu, dorit în conducerea FCSB-ului ca înlocuitor pentru Dică

FCSB Publicat pe 16 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20889904/1/olaroiu-alahliclubae-5.jpg

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a declarat că, dacă ar avea puterea de decizie a lui Gigi Becali la vicecampioană, antrenorul pe care l-ar aduce ca înlocuitor pentru Nicolae Dică ar fi Cosmin Olăroiu.

Totuşi, oficialul ”roş-albaştrilor” a explicat că ar fi de acord cu revenirea lui Olăroiu doar dacă Dică ar fi dispus să renunţe la postul de principal al FCSB-ului.  

(n.r.- întrebat pe cine ar duce, dacă ar avea mână liberă) Dacă se întâmpla asta şi Dică renunţa, în niciun caz nu vorbea cu mine Gigi, dacă voia să aducă un antrenor.

În niciun caz. Asta vă spun 100%, nu 99,99%. (n.r.- întrebat să aleagă între un antrenor străin sau român) Olăroiu e antrenor străin sau român?”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

Campion al României cu FCSB în sezonul 2005-2006, când a dus echipa până în semifinalele Cupei UEFA, Cosmin Olăroiu antrenează exclusiv în Asia din 2011, unde a câştigat titlul în Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite şi China.

Oricum, cel puţin pentru moment, Nicolae Dică este decis să nu îşi dea demisia de la FCSB: ”Demisia mi-o dau când cred eu! Când cred eu că trebuie să îmi dau demisia, atunci mi-o dau! Nu mă iau după altcineva. Când patronul nu va mai avea răbdare, vom avea o discuţie şi vedem la ce concluzie ajungem.”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele