Ultima oră
Ar putea fi lovitura verii în fotbalul românesc! Alex Cicâldău e dorit înapoi în Superliga Ar putea fi lovitura verii în fotbalul românesc! Alex Cicâldău e dorit înapoi în Superliga
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare

BREAKING NEWS | Cristiano Ronaldo pleacă de la Juventus! Echipa cu care s-a înţeles starul portughez

Juventus Publicat de Andrei Ionascu pe 26 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20373894/1/profimedia-0628481549.jpg

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a ajuns la un acord pentru un transfer de la Juventus Torino la Manchester City. Agentul portughezului, Jorge Mendes, a ajuns la Torino pentru a pune la punct detaliile transferului.


UPDATE 18:30 Potrivit informaţiilor BBC, clubul Juventus Torino i-a spus lui Cristiano Ronaldo că va putea pleca, însă doar dacă se îndeplinesc cerinţele echipei italiene.

Juventus vrea o sumă de transfer între 25 şi 30 de milioane de euro. În vara anului 2018, clubul italian a achitat 117 milioane de euro către Real Madrid pentru transferul lui Cristiano Ronaldo.


Potrivit publicaţiei spaniole AS, Cristiano Ronaldo s-a înţeles cu Manchester City în privinţa contractului: 15 milioane de euro pe sezon, până în vara anului 2023.

Totuşi, cluburile Juventus şi Manchester City n-au ajuns la un acord privind suma de transfer. ‘Bătrâna Doamnă’ cere 25 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo mai are contract cu Juventus până în vara anului 2022. 45 de milioane de euro este cota de piaţă a portughezului, potrivit Transfermarkt.

Manchester City nu vrea să achite o sumă de transfer pentru ‘CR7’, dar să ofere un jucător la schimb. Juventus îl vrea pe brazilianul Gabriel Jesus, dar ‘Cetăţenii’ îl oferă pe englezul Raheem Sterling.

Jurnalistul portughez Goncalo Lopes a anunţat că transferul este aproape finalizat: “Cristiano Ronaldo a vorbit deja cu Guardiola. Totul este în mâinile lui Jorge Mendes şi Juventus”.

Cristiano Ronaldo a jucat în Anglia pentru marea rivală a lui Manchester City, Manchester United, între 2003 şi 2009. Portughezul a câştigat trei titluri în Premier League.

Cristiano Ronaldo este la Juventus din 2018, iar în sezonul trecut a fost golgheterul Serie A, cu 29 de reuşite.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele