Ultima oră
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV
Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă
Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV
VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner

BREAKING NEWS | Dănuţ Lupu are COVID-19 şi e intubat! Ce spunea fostul internaţional despre coronavirus

Fotbal Internațional Publicat de Andrei Ionascu pe 11 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19582819/1/danut-lupu-look.jpg

Fostul internaţional Dănuţ Lupu (53 de ani) este infectat cu noul coronavirus şi a fost internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Colentina.

"Dan nu e bine deloc! E la spital. Nu au avut locuri la Matei Balş. E la Colentina. Intubat...", a spus Mihaela Lupu, soţia fostului fotbalist, pentru We Love Sport.

În urmă cu patru ani, Dănuţ Lupu a avut probleme grave de sănătate, din cauză cărora a fost internat trei săptămâni, cu edem pulmonar. Într-un interviu recent la emisiunea ‘Look Sport Live’ de la Look Sport+, fostul internaţional a precizat că a trecut prin momente critice, fiindcă respira cu doar 8% din capacitatea plămânilor.

Pe 28 octombrie, la Look Sport+, Dănuţ Lupu a declarat că lumea trebuie să conştientizeze gravitatea situaţiei generate de pandemia de coronavirus, dar a subliniat că nu se teme de moarte.

"Acum 5 ani, am avut o problemă foarte gravă. Nu-mi mai este frică, mai rău n-am cum să păţesc. Când a început pandemia, am stat două luni în casă. Îmi era teamă. Dar trebuie să ştim toţi că oricând putem muri. E o problemă mai gravă decât gripa, aşa văd. Poate am avut coronavirus, poate am avut toţi, dar nu am ştiut. Cred că şi eu am avut.

Poate datorită sportului mi-a rezistat inima, pentru că, altfel, în acel moment au fost pacienţi care respirau cu 40% din plămâni şi nu au rezistat. Poate Dumnezeu mi-a dat a doua şansă. Vorba fiului meu, mai am câteva vieţi, ca pisica. Perioada din 2016 a fost cea mai gravă. Să stai în pat câteva săptămâni, nu e ok. În primele 10 zile nu am ştiut nimic. M-am trezit cu o cască pe cap. Am beneficiat de şansa dată de Dumnezeu. Când m-am dezlegat de aparate, am reînvăţat să merg. Uitasem să merg, am avut nevoie de două zile. A fost şi problema cu fumatul. Acum nu mai fumez. Din februarie 2016, de când m-am externat, nu am mai fumat. Am mai încercat să mă las, dar nu am putut. Nu am reuşit mai mult de şase luni", a spus Dănuţ Lupu la emisiunea 'Look Sport Live' de la Look Sport+.

Dănuţ Lupu a jucat pentru Dinamo Bucureşti, Panathinaikos (Grecia), Korinthos (Grecia), OFI Creta (Grecia), Rapid Bucureşti, Brescia (Italia) şi Tzafririm Holon (Israel). A câştigat cinci trofee, dintre care două titluri în România.

La echipa naţională, Dănuţ Lupu a strâns 14 selecţii, între 1989 şi 1998, şi a făcut parte din lotul României la Campionatul Mondial din 1990, disputat în Italia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri