Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

BREAKING NEWS ǀ Decizia luată de ÎCCJ în procesul dintre CSA Steaua şi FCSB pentru palmares

FCSB Publicat pe 2 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21038760/1/fcsb-steaua-1.jpg

Verdictul final în războiul juridic dintre FCSB şi CSA Steaua se amână din nou. Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au stabilit un nou termen în procesul privind palmaresul Stelei Bucureşti pentru data de 16 martie 2023.

Procesul a durat aproximativ o oră, în care ambele părţi au prezentat documentele depuse la dosar. FCSB a fost reprezentată de avocaţii Virgil Boglea, Dan Idita şi Adrian Căvescu, în timp ce juristul Florin Talpan a susţinut poziţia CSA Steaua.

”Îmi cer scuze, doamna preşedinte. Colegii mei au încercat să vă inducă în eroare cât au putut, păcat de suporterii din sală care plâng pentru Steaua. Vă solicităm să respingeţi cererea. Nu sunt îndeplinite condiţiile de admisibilitate. Apreciem că întrebările nu privesc o problema de drept. Noi am demonstrat că palmaresul aparţine CSA STEAUA din 1947 până în 1998.

Există înscrisul la dosar prin care Becali cere acordul pentru revendicarea mărcii atunci când a înscris echipa. Ei vor să profite de acest brand, ei sunt înfiinţaţi în 2003. Nu e nicio legătură între noi şi ei. Ce e clar e că scopul recursului nu e rejudecarea cauzei. E vorba de a verifica dacă există motive de legalitate a recuratei. Doamna preşedinte, cerem să respingeţi ca fiind inadmisibil!”, a spus Florin Talpan în timpul procesului, potrivit ProSport.

Chiar dacă nu şi-a atins obiectivul iar sentinţa definitivă a fost amânată, Florin Talpan s-a arătat la final optimist că CSA Steaua va câştiga procesul cu FCSB. Juristul a reclamat, conform GSP, că nu are susţinerea conducerii Ministerului Apărării Naţionale, motiv pentru care victoria în instanţă a CSA Steaua se tot amână.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele