adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Preliminarii EURO 2024: Luxemburg – Portugalia 0-6. Ronaldo a marcat o dublă. Anglia – Ucraina 2-0. VEZI AICI rezultatele complete înregistrate duminică VIDEO ǀ Preliminarii EURO 2024: Luxemburg – Portugalia 0-6. Ronaldo a marcat o dublă. Anglia – Ucraina 2-0. VEZI AICI rezultatele complete înregistrate duminică
Câte bilete s-au vândut pentru România - Belarus, de pe Arena Naţională Câte bilete s-au vândut pentru România - Belarus, de pe Arena Naţională
VIDEO | Radu Petrescu, decizie fermă! I-a acordat cartonaş galben pentru simulare lui Cristiano Ronaldo. Lusitanul a râs ironic în faţa centralului VIDEO | Radu Petrescu, decizie fermă! I-a acordat cartonaş galben pentru simulare lui Cristiano Ronaldo. Lusitanul a râs ironic în faţa centralului
Incidente la un meci din Turcia. Oficiali şi jucători i-au atacat pe arbitri Incidente la un meci din Turcia. Oficiali şi jucători i-au atacat pe arbitri
Basarab Panduru pune la zid un jucător al naţionalei după meciul cu Andorra: ”Încearcă să dea cu călcâiul. Bătaie de joc!” Basarab Panduru pune la zid un jucător al naţionalei după meciul cu Andorra: ”Încearcă să dea cu călcâiul. Bătaie de joc!”
VIDEO | Cristiano Ronaldo a ajuns la 121 de goluri pentru naţionala Portugaliei. A fost ajutat şi de noroc în meciul cu Luxemburg VIDEO | Cristiano Ronaldo a ajuns la 121 de goluri pentru naţionala Portugaliei. A fost ajutat şi de noroc în meciul cu Luxemburg

BREAKING NEWS ǀ Dinamo, la un pas de a avea un nou investitor! Milionarul român recunoaşte: ”Îmi place ideea de a investi la Dinamo, cred în ea!”

Dinamo Publicat pe 11 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21052335/1/csc-1599-selimber-sc-dinamo-1948-liga-2-casa-pariurilor-04-03-2023.jpg

Dinamo Bucureşti poate să dea o adevărată lovitură din punct de vedere financiar. Un om important de afaceri ar putea sa i se alăture conducerii ”câinilor roşii”. Este vorba despre Gheorghe Manole (70 de ani), fondatorul Eximprod cunoscut pentru activitatea sa în domeniul energiei regenerabile (eoliene, fotovoltaice).

Manole ar fi vrut să investească la Dinamo acum doi ani

După ce acţiunile majoritare la Dinamo au fost preluate prin intermediul Red&White de către Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu, cei doi s-au apucat să caute alţi investitori care să li se alăture. Printre ei se numără şi Gheorghe Manole, cu care a luat legătura Nicolescu.

Manole se declară suporter al ”câinilor” de 55 de ani şi a recunoscut că îi place şi crede în ideea de a investi la Dinamo. El va oferi un răspuns definitiv într-o săptămână şi a dezvăluit că s-ar fi implicat acum doi ani, însă nu a fost solicitat.

”Am discutat cu Andrei Nicolescu. Îmi place ideea de a investi la Dinamo, cred în ea, trebuie să îmi pice şi bine. Aici mă refer la anumite socoteli pe care le avem (n.r. - Eximprod), proiecte în care suntem implicaţi, acest moment a venit într-o vâltoare în care ne aflăm. 

Dacă accept, e bine, am o răspundere importantă. L-am rugat pe Andrei să mă lase o săptămână şi o să dau un răspuns. Merg la meciurile lui Dinamo şi, mai nou, îmi cultiv şi nepotul în acest sens. 

Sunt suporterul echipei de 55 de ani. Aş fi putut să investesc de acum doi ani, m-aş fi implicat cu siguranţă de atunci, însă nu am fost solicitat”, a declarat Gheorghe Manole, conform ProSport.

  • Firma Eximprod a avut o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro în 2019, potrivit topului realizat de Forbes.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele