Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Breaking News! După Mititelu, ”potopul”. Starul oltenilor are cale liberă către FCSB, după ce patronul s-a săturat de el: ”Pleacă! Să fie sănătos!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 27 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21506746/1/adm.png

FCU Craiova a încheiat la egalitate marţi, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 28-a. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR.

Prima repriză a meciului de la Craiova a fost marcată de accidentări, care au dus la schimbarea a trei jucători în primele 25 de minute. Primul care nu a mai putut continua partida a fost Padula, în minutul 5, iar în minutul 13 antrenorul Giovanni Constantino a fost nevoit să îl înlocuiască şi pe Compagnucci.

Şi ieşenii au avut un jucător accidentat, pe portarul Ailenei, care a ieşit de pe teren în minutul 24.

Între timp, craiovenii au deschis scorul în minutul 19, după o acţiune personală a lui Aurelian Chiţu, care a protejat balonul în careul advers, a centrat în faţa porţii şi Jibril Ibrahimi a înscris cu o lovitură de cap. 

Egalarea a venit în minutul 45+1, când Kabran a trimis în careu şi Bettaieb a reluat cu capul, în plasă. Oaspeţii au marcat în minutul 56, prin Kabran, după o fază creată de Martac, un şut al lui Bettaieb respins de Robert Popa, iar suedezul a trimis în plasă. 

După aproape patru minute de aşteptare, golul a fost anulat de VAR, pentru un ofsaid. Gazdele au avut şi ele un gol anulat, în minutul 76, atunci când Sidibe a înscris, dar a comis henţ.

Oaspeţii au încheiat meciul în zece, după eliminare alui Bordeianu în primul minut al prelungirilor şi meciul s-a terminat în cele din urmă la egalitate, 1-1. Antrenorul ieşenilor, Leo Grozavu a fost eliminat pentru proteste, la pauză, şi nu va sta pe bancă etapa viitoare.

Patronul echipei FCU Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat marţi seara, într-un interviu publicat pe pagina oficială de Facebook a clubului oltean, că a decis să încheie colaborarea cu antrenorul italian al formaţiei, Giovanni Constantino. 

Giovanni Constantino a venit la FCU Craiova în octombrie 2023 şi a condus pe FCU Craiova în 18 meciuri, cu 7 victorii şi 8 înfrângeri în Superligă şi Cupa României.

Mai mult decât atât, Adrian Mititelu a anunţat şi că un jucător va pleca de la echipă. Yassine Bahassa, cotat la 600.000 de euro, se află în ultimele luni de contract. Înţelegerea lui cu echipa olteană va expira în vară. 

În trecut, jucătorul a fost a ajuns şi pe lista lui Gigi Becali, dar nu s-a ajuns la o înţelegere clară. 

”Pleacă! Să fie sănătos!”

”Nu s-a schimbat situaţia (n.r. - lui Bahassa). El va deveni jucător liber de contract în iunie şi să fie sănătos”, a spus Adrian Mititelu.

Cele două echipe sunt vecine în clasament, cu acelaşi număr de puncte, 31. FCU Craiova ocupă poziţia a 12-a, iar Poli Iaşi se află pe locul 13.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri