Ultima oră
Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică
VIDEO | Petrolul - Oţelul 1-1, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii au egalat în finalul primei părţi VIDEO | Petrolul - Oţelul 1-1, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii au egalat în finalul primei părţi
Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid
Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”

Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”
Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi” Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”
”Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte”. Dan Şucu doreşte un antrenor legendar la Rapid ”Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte”. Dan Şucu doreşte un antrenor legendar la Rapid

BREAKING NEWS | E oficial! Andrea Pirlo, noul antrenor al lui Juventus. Campionul mondial, start de vis în noua sa carieră

Juventus Publicat pe 8 aug 2020
mail-share icon Email

Andrea Pirlo, legendarul fotbalist italian, este noul antrenor principal al lui Juventus Torino.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/19445513/2/pirlo.jpg

UPDATE: Clubul Juventus Torino a anunţat oficial că Andrea Pirlo este noul antrenor principal al echipei. Fostul mare internaţional italian a semnat, sâmbătă, un contract valabil doi ani.

Conform ziaristului italian de la Sky, Fabrizio Romano, campionul mondial din 2006 a fost ales de preşedintele clubului torinez, Andrea Agnelli, drept succesorul lui Maurizio Sarri pe banca tehnică a lui Juventus.

 

 

Ajuns la 41 de ani, Pirlo a fost numit la sfârşitul lunii iulie antrenor al echipei sub 23 de ani a lui Juventus, însă nu va mai apuca să se ocupe de formaţia de tineret a Bătrânei Doamne, urmând să pregătească prima echipă.

Andrea Pirlo a petrecut patru sezoane la Juventus, echipă alături de care a câştigat de patru ori campionatul Italiei, Cupa Italiei şi de două ori Supercupa Italiei.

El are 116 selecţii în naţionala Italiei şi şi-a început cariera la Brescia, iar apoi a mai jucat la Inter şi AC Milan, încheindu-şi cariera la New York City FC.

Maurizio Sarri a fost demis de la Juventus

Clubul Juventus Torino a anunţat, sâmbătă, eliberarea din funcţie a tehnicianului Maurizio Sarri.

“Juventus FC anunţă că Maurizio Sarri a fost eliberat din funcţia de antrenor al primei echipe. Clubul îi mulţumeşte antrenorului pentru că a scris o nouă pagină în istoria clubului Juventus, cu al nouălea titlu consecutiv”, se arată pe site-ul grupării italiene.

Sarri se afla de un an la conducerea echipei Juventus.

Formaţia torineză a fost eliminată, vineri seară, de Olympique Lyon, în optimile de finală ale Ligii Campionilor, deşi a cştigat meciul retur cu scorul de 2-1. În tur, pierduse cu 0-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele