Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

BREAKING NEWS | Erik Lincar e pe picior de plecare de la ”U” Cluj. Ardelenii negociază rezilierea contractului!

U Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 19 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20824474/1/lincar.jpg

Erik Lincar (43 de ani) o poate părăsi pe ”U” Cluj, după doar cinci etape disputate în SuperLigă. 

Echipa antrenată de Lincar nu a avut parcurs bun până în acest moment şi nu a simţit încă de gustul victorie în SuperLigă. Ardelenii au avut două rezultate de egalitate cu două dintre cele mai bune echipe, FCSB ş Universitate Craiova, dar apoi lucrurile nu au mers la fel de bine în următoarele partide, în care ”U” Cluj a fost învinsă pe rând de FC Argeş, Petrolul Ploieşti şi UTA Arad.

Oficialii ”şepcilor roşii” nu vor să mai continue cu Erik Lincar pe bancă, după rezultatele slabe din debutul de sezon şi vor să îi rezilieze contractul, conform ProSport. Însă despărţirea de tehnicianul român nu va fi una deloc uşoară, acesta cere o sumă destul de mare pentru a rezilia contractul.

Erik Lincar după partida pierdută cu UTA

Erik Lincar este antrenorul cu care ”U” Cluj a promovat în SuperLigă şi are un salariu lunar de 10.000 de euro. El a dat de înţeles, după partida pierdută în faţa celor de la UTA, că are încredere în jucătorii săi şi nu a vorbit în niciun moment de o posibilă despărţire de ”U” Cluj.

”Trebuie să lăudăm atitudinea. Păcat că nu reuşim să venim şi cu rezultate pozitive. E dificil pentru antrenor. Jucătorii pun în practică ce le cer. Acum mai avem nevoie de momente de sclipire ale jucătorilor. Să aibă inspiraţie. Eu sunt încrezător în continuare în echipă. Trebuie să fim optimişti, să muncim în continuare cum am făcut-o până acum şi poate o să se întoarcă norocul în favoarea noastră”, a spus Erik Lincar, după meci.


 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele