Ultima oră
Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor
”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă ”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă
Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca” Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca”
Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie
Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei

BREAKING NEWS ǀ Experimentatul antrenor din Superligă lasă Clujul pentru Craiova

Superliga Publicat pe 23 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20961041/1/fc-universitatea-cluj-cfr-cluj-superliga-superbet-23-10-2022.jpg

Universitatea Craiova are în sfârşit un antrenor, după ce pe 7 decembrie Mirel Rădoi şi-a anunţat în direct demisia, iar Dragoş Bon a condus echipa la ultimele două meciuri ale ”leilor” din 2022: victoria cu 1-0 la Mioveni şi succesul contra Chindiei Târgovişte, pe Ion Oblemenco, la scor de neprezentare.

Un nou obiectiv pentru Eugen Neagoe

Eugen Neagoe (55 de ani) este noul tehnician la Universităţii Craiova. Gazeta Sporturilor notează că Neagoe îşi va rezilia contractul cu ”U” Cluj şi va semna ulterior înţelegerea cu formaţia olteană.

În cel mai recent mandat al său, Neagoe a bifat 6 victorii, 7 egaluri şi 6 înfrângeri în 19 meciuri la Universitatea Cluj. El va avea ca obiectiv să consolideze poziţia de play-off la Craiova şi să încerce să se lupte pentru titlul de campioană.

Laurenţiu Reghecampf, aflat sub contract cu Neftchi Baku, Marius Măldărăşanu de la Hermannstadt şi Emil Săndoi, selecţioner al României U21, sunt celelalte nume pe care le-a luat în calcul Mihai Rotaru, patronul oltenilor, pentru funcţia de antrenor la trupa din Bănie.

Anunţul lui Sorin Cârţu, în grafic

Anterior, Sorin Cârţu, preşedintele Universităţii Craiova, anunţase că noul principal al echipei va fi numit înainte de intrarea în anul 2023.

”Deocamdată ne gândim. Oricum, în zilele următore vom anunţa. Sunteţi primii care vor afla. Da, înainte de Anul Nou, chiar şi mai devreme. Pe 4 ianuarie echipa pleacă deja în Turcia.

Ne gândim şi la nişte jucători care să îmbunătăţească echipa. Sunt discuţii cu antrenori, dar nu pot să vă avansez... vedem”, a spus Sorin Cârţu, la Pro Arena.

”U” Cluj, Astra Giurgiu (noiembrie 2020 - mai 2021) şi Hermannstadt (octombrie - decembrie 2019) sunt cele mai recente echipe pe care le-a pregătit Eugen Neagoe. El a mai avut un scurt mandat în 2005 la rivala FC ”U” Craiova, la care i-a mai fost secund lui Victor Piţurcă în perioada 2010 – 2011.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele