Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

BREAKING NEWS ǀ FCSB va avea ”satelit” în Liga a 2-a, care va înfrunta Dinamo şi CSA Steaua

FCSB Publicat pe 26 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20753707/1/fcsb-cfr-cluj-play-off-liga-1-casa-pariurilor-22-05-2022-1.jpg

FCSB va avea o nouă echipă ”satelit” intitulată ”FCSB Academia Clinceni”, informează Gazeta Sporturilor.

Noua formaţie va duce mai departe activitatea Unirii Constanţa, grupare susţinută de nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi. Deşi clubul ajuns în insolvenţă a retrogradat în Liga a 3-a, a obţinut licenţa pentru a evolua din nou în Liga secundă. Mutarea a fost posibilă, deoarece a putut fi preluat locul defunctei Academica Clinceni.

La începutul sezonului 2021-2022, Unirea Constanţa a preluat poziţia în Liga a 2-a de la Farul, în urma fuziunii echipei fanion a Dobrogei cu Viitorul lui Hagi.

Primarul din Clinceni, Adrian Budeanu, a confirmat pentru sursa citată că ”nou-născuta” FCSB Academia Clinceni va beneficia de baza sportivă din Clinceni. Reunirea formaţiei va avea loc luni.

În privinţa grupării FCSB II, „satelitul” lui Gigi Becali din Liga a 3-a, cel mai probabil, tinerii jucători de acolo vor migra către echipa lui Geambazi din Liga secundă.

Astfel, FCSB Academia Clinceni se va duela atât cu CSA Steaua, cât şi cu Dinamo, retrogradată în Liga a 2-a la finalul stagiunii precedente.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele