Ultima oră
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ

BREAKING NEWS | Formaţia care îşi demite antrenorul, chiar înainte de meciul tur din optimie UCL

Serie A Publicat pe 19 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21497885/1/int-nap.jpg

Napoli primeşte vizita Barcelonei, în manşa tur a optimilor Uefa Champions League. Partida va fi transmisă miercuri, cu începere de la ora 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi online, pe plaforma PrimaPlay.ro.

Walter Mazzari, demis chiar înainte de meciul cu Barcelona

După ce Napoli a câştigat campionatul în Serie A în urma unui sezon senzaţional, în actuala ediţie italienii nu se află nici măcar pe un loc de cupe europene, ocupând poziţia a 9-a în clasament.

În contextul acestui parcurs dezastruos, conducerea lui Napoli îl va demite pe tehnicianul actual, Walter Mazzarri, chiar înaintea meciului din optimile UCL, potrivit jurnalistului de specialitate, Fabrizio Romano.

Napoletanii i-au găsit deja înlocuitor

Pe banca napoletanilor ar urma să ia loc Francesco Calzona, managerul naţionalei Slovaciei, care s-a mai aflat în cadrul clubului italian în două rânduri, ocupând diferite funcţii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele