Ultima oră
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină
NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami

BREAKING NEWS | Gigi Becali anunţă că l-a cumpărat pe David Miculescu pentru 1.7 milioane de euro: "Miercuri e pe teren!"

FCSB Publicat pe 30 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20796759/1/dmc.jpg


David Miculescu (21 de ani) e noul jucător al celor de la FCSB! După lungi tratative, Gigi Becali a acceptat să plătească 1.7 milioane de euro, atât cât reprezintă clauza de reziliere a atacantului.

UPDATE ora 15:20: Gigi Becali a confirmat transferul lui David Miculescu la FCSB! Vicecampioana va achita clauza de reziliere, în valoare de 1.7 milioane de euro, iar fotbalistul va debuta miercuri, contra celor de la Dunjaska Streda. Din suma totală, UTA va încasa 60%, în timp ce 40% din bani vor fi împărţiţi de impresarul Cărălin Sărmăşan şi alţi oameni din anturajul jucătorului. Becali i-a cerut lui Miculescu să nu joace contra lui FC Voluntari (azi, de la ora 18:30):
 
"Ne-am înţeles, am rezolvat totul. Miculescu e gata, e ca şi jucătorul nostru. Miercuri îl vedeţi pe teren în cupele europene. Voi plăti clauza, da. Toţi banii, 1,7 milioane de euro.
 
I-am cerut băiatului să nu joace astăzi (n.r- cu FC Voluntari), dar a zis că nu promite. Să vadă ce zice antrenorul. I-am zis că ar fi mai bine să nu joace, dacă face o entorsă, ceva?", a dezvăluit Gigi Becali, pentru GSP.ro.

Ştirea iniţială:

Gigi Becali (64 de ani) a mărit considerabil oferta pentru David Miculescu. Pentru a-l aduce la FCSB pe atacantul în vârstă de 21 de ani, omul de afaceri a oferit o sumă impresionantă: 1.2 milioane de euro!
 
Discuţiile dintre Becali şi UTA Arad au început încă din sezonul trecut, când oferta de 500.000 de euro a latifundiarului din Pipera a fost refuzată din start. A urmat o alta, de 700.000 de euro, apoi calificarea în turul al treilea din Conference League l-a convins pe Becali să mărească propunerea la 900.000 de euro, sumă la care se adaugă şi un jucător: Denis Haruţ sau Răzvan Oaidă. Cum şi acea ofertă a fost refuzată, Becali a considerat că e momentul să pluseze.
 
Conform ProSport, omul de afaceri care deţine FCSB le-a transmis oficialilor de la UTA Arad că e gata să plătească 1.2 milioane de euro, o sumă foarte apropiată de clauza de reziliere a jucătorului, în valoare de 1.7 milioane de euro. La aceşti bani, pretenţiile celor de la UTA sunt aproape îndeplinite.

"Am făcut ofertă pentru Miculescu. E peste un milion de euro. Cert este că UTA ar lua mai mulţi bani aşa decât dacă aş plăti toată clauza! O să vedem acum", a admis Becali, sâmbătă, pentru Antena Sport.
 
De curând, arădenii au luat decizia de a accepta orice ofertă care le aduce în conturi cel puţin un milion de euro, mai ales că echipa deţine doar 60% dintre drepturile federative ale jucătorului, restul de 40% fiind în posesia unor terţi. Odată oferta de 1.2 milioane de euro devenită oficială, Becali mai are un singur pas până la transfer, oferirea unui salariu pe măsura pretenţiilor lui Miculescu şi ale agenţilor acestuia. 
 
Capabil să acopere toate poziţiile din atac, Miculescu a început sezonul 2022/2023 al SuperLigii cu două goluri în două meciuri, e cotat la 1.2 milioane de euro şi, dacă lucrurile vor merge conform planului lui Becali, ar putea îmbrăca tricoul celor de la FCSB încă de miercuri, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Conference League contra slovacilor de la Dunajska Streda.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele