Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

BREAKING NEWS ǀ Gigi Becali dă afară 5 jucători de la FCSB! Patronul ”roş-albaştrilor” îşi execută fotbaliştii: ”Nu au bărbăţie!”

FCSB Publicat pe 22 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21132041/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-2.jpg

Gigi Becali a oferit prima reacţie după ce FCSB a ratat un nou titlu de campioană, de data aceasta în favoarea grupării patronate şi antrenate de Gheorghe Hagi, Farul Constanţa.

Finanţatorul ”roş-albaştrilor” i-a catalogat pe Deian Sorescu, Andrei Cordea şi Ovidiu Popescu ca fiind fricoşi, lipsiţi de bărbăţie. Latifundiarul l-a criticat şi pe Andrea Compagno, însă într-o manieră mai blândă puţin, cel mai probabil datorită golului de 2-0 marcat de italian.

Becali, fără milă la adresa jucătorilor săi

”Primeşti 3 goluri, înseamnă că echipa adversă este mai valoroasă decât tine, mai puternică, nu ştiu din ce punct de vedere. Valoric nu, dar nu doar valoarea contează. Ca dovadă, noi nu merităm titlul. Ne-au bătut de la 2-0, ei meritau şi cu asta basta.

Campionatul s-a pierdut aseară, dar el unde s-a pierdut. S-a pierdut la jucători fără bărbăţie, fricoşi. Sorescu, dacă noi intrăm cu 2-0 la pauză, se schimba situaţia. Intra Pantea, nu mai intra Cordea. Şi greşeala mea că tot am avut încredere în Cordea ăsta, care se duce din ce în ce mai jos. Sorescu îi dă pasă lui Borza, adică la 3 metri. Ovidiu Popescu, în care aveam încredere, că ziceam că are bărbăţie, se ascundea de minge.

Nu poţi să câştigi un meci numai în 2-3 jucători. Adică în Coman şi în Şut. Că nici Compagno nu prea a mai fost… A dat golul ăla şi după nu prea l-am mai văzut pe teren. Adică, normal, când ai 2-0 şi ai cât de cât o mentalitate de fotbalist… Îl plimbi pe adversar până îl distrugi, îl înnebuneşti. Noi la 2-0…”, a declarat Gigi Becali, luni.

Schimbarea dictată de patron

De asemenea, Becali şi-a asumat introducerea pe teren a lui Iulian Cristea în locul lui Joonas Tamm, pe motiv că estonul avea cartonaş galben. Omul cu banii de la FCSB a admis că dacă nu ar fi făcut această mutare, echipa sa ar fi putut să rămână în lupta pentru titlu.

”Zicea Coman că nouă nu ne mai e frică. Păi nu, că ne-am speriat mai mult la 2-0. La 2-0 dai 3-0, 4-0, 5-0, 7-0 îi dai. Că de ce? Ei s-au descoperit, dar la noi nu mai avea cine să marcheze gol, pentru că deja ne-am speriat. Nu se poate că nişte copii…

Partea stânga, că domnule s-a greşit. A ieşit tare, că dacă se ducea ca un şoricel după Borza. Bă, dacă eşti fotbalist, nu-l lăsa pe Borza, că nu eşti numai să driblezi tu prin careu. Tu eşti fotbalist care trebuie să faci faza defensivă. A ieşit, normal. Şi cine a intrat, a intrat Cordea. Poate acolo s-a greşit, că a intrat altul, care….

L-am băgat pe Cristea, am zis că are ăla galben (n.r. – Tamm). Dacă nu era Cristea, puteam să fim acum la campionat. Da el a dat pasă la adversar. Când vezi nu îţi vine crezi. Oamenii ăştia cred că au minţile prin alte părţi. De fapt nu au săracii nicio vină, nu au bărbăţia…”, a adăugat Becali, în ziua următoare eşecului cu Farul.

5 fotbalişti, OUT de la FCSB

Finanţatorul celor de la FCSB a anunţat, în acelaşi timp, că jucătorii cărora le expiră angajamentul cu vicecampioana României vor pleca din vară. Valentin Creţu, Deian Sorescu, Joonas Tamm, Boban Nikolov şi Billel Omrani sunt fotbaliştii care se află în situaţia respectivă.

”Acum sunt cinci cărora le expiră contractul, care vor pleca. Ori tăiem, facem şi dregem, ori mai riscăm şi investim să luăm campionatul la pas. Ori rămânem ca până acum, la locul cinci, doi, şapte...”, a concluzionat Gigi Becali.

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele au revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi a devenit noua campioană a României. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele