Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

BREAKING NEWS ǀ Gigi Becali începe experimentele la FCSB! Unul dintre Cordea, Tavi Popescu sau Coman va avea de suferit

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 22 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21027539/1/fcsb-farul-constanta-superliga-superbet-29-01-2023-4.jpg

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a anunţat că este dispus să îi acorde lui Deian Sorescu pentru un meci şansa de a evolua pe o poziţie mai avansată, la fel cum o făcea la Dinamo, pentru a verifica dacă poate să dea astfel un randament mai bun din punct de vedere ofensiv. Finanţatorul ”roş-albaştrilor” a transmis, însă, că decizia finală în această privinţă o să îi aparţină, totuşi, lui Mihai Pintilii.

Cele 3 variante ale lui Gigi Becali

Până acum, Deian Sorescu a jucat de 4 ori fundaş dreapta şi o dată apărător stânga la FCSB, în Superligă. La Dinamo, fotbalistul în vârstă de 25 de ani a fost utilizat frecvent şi pe postul de apripă dreapta şi, uneori, ca extremă stânga.

Dacă Pintilii şi Becali se vor pune de acord să îl testeze pe Sorescu pe o poziţie mai avansată, cel mai probabil acesta îi va lua locul lui Andrei Cordea pe partea dreaptă în primul 11 al ”roş-albaştrilor”. Prestaţiile lui Cordea din a doua parte a sezonului au fost în scădere faţă de începutul stagiunii şi este greu de crezut că Becali ar accepta ca Octavian Popescu, unul dintre principalele produse de export de la FCSB, sau Florinel Coman, lăudat recent de patron, să ia loc pe banca de rezerve.

”Ce să caute Sorescu mai în faţă? A, da? Bine, mă, o să-i dau postul de la Dinamo un meci, să vedem. Să vedem ce zice Pintilii, el va alege, mă consult cu el, cum vrea el echipa. Nu fac eu toate, dacă el vede aşa, el ştie mai bine ca mine. Eu fac ca el, ce zice Pintilii!”, a declarat Gigi Becali.

Totul a pornit de la declaraţiile lui Sorescu

Anterior, Deian Sorescu a explicat că are nevoie de timp să se acomodeze şi că nu poate să dea randamentul ofensiv ca la Dinamo din cauza faptului că în tabăra ”câinilor roşii” era utilizat pe o poziţie mai avansată.

Nu, e normal când schimbi echipa. E alt sistem, ai alte planuri. Era normal să am nevoie de timp să mă acomodez. Nu sunt supărat deloc. Sunt alături de echipă. Şi dacă joc şi dacă nu, îmi susţin echipa oriunde aş fi.

Cu siguranţă, doar că am altă poziţie şi e normal să nu dau randamentul de la Dinamo. Acolo aveam şansa de a marca. Aici joc pe o poziţie care îmi place şi încerc să aduc un plus echipei.

E supărare, dar suntem un grup unit, tânăr, şi va trebui să uităm repede. De luni va trebui să ne concentrăm pentru următorul meci. Eu consider că m-am adaptat., a spus Deian Sorescu, la finalul meciului cu Universitatea Craiova (1-1).

Experimentul lui Gigi Becali poate fi aplicat chiar în următorul duel al ”roş-albaştrilor” din Superligă. FC Argeş – FCSB, joc contând pentru etapa a 27-a, va fi transmis în direct de Prima Sport 1, duminică, de la ora 20:30.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele