Ultima oră
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.

BREAKING NEWS ǀ Gigi Becali vs. Nelu Varga! FCSB şi CFR Cluj se luptă pentru fotbalistul capabil să facă show în Superligă

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 18 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20924375/1/fcsb-cfr-cluj-play-off-liga-1-casa-pariurilor-22-05-2022.jpg

FCSB şi CFR Cluj, principalele forţe din Superligă din ultimii ani, sunt interesate de serviciile unui mijlocaş stânga sârb, capabil să evolueze atât ca mijlocaş central ofensiv, cât şi în flancul drept al atacului.

Este vorba despre Nikola Sreckovic, în vârstă de 26 de ani, de la Spartak Subotica, grupare aflată pe locul 11 în campionatul Serbiei.

Sreckovic a fost remarcat de stafful ”roş-albaştrilor” şi al ”feroviarilor” pentru evoluţiile solide din acest sezon, dar mai ales pentru prestaţia sa din succesul grupării sale contra celor de la Partizan Belgrad, scor 1-0, informează site-ul Sport.ro.

5 goluri şi 3 pase de gol a reuşit Nikola Sreckovic pentru Spartak Subotica, în acest sezon, în 19 apariţii oficiale din toate competiţiile.

600.000 de euro este cota de piaţă a lui Nikola Sreckovic, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. El a mai jucat în cariera sa pentru FK Vozdovac şi FK Vojvodina Novi Sad, ambele trupe din campionatul Serbiei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele