Ultima oră
Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michel Porter Jr. are probleme cu legea Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michel Porter Jr. are probleme cu legea
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”

BREAKING NEWS: Horia Tecău şi-a anunţat retragerea! Mesajul emoţionant al marelui campion

Tenis Publicat pe 18 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20472220/1/horia-tecau-fb.jpg

Horia Tecău şi-a anunţat retragerea din tenis printr-un mesaj emoţionant postat pe contul său de Facebook.

Ajuns la 36 de ani, tenismenul care a pus România pe harta mondială a ”sportului alb” prin performanţele sale excepţionale la dublu s-a decis că este momentul să se bucure de o nouă etapă din viaţa sa încununată de atâtea succese.

”O mulţime de emoţii curg chiar acum. Sunt recunoscător. Pentru călătorie, pentru ceea ce am trăit şi pentru oamenii pe care i-am întâlnit pe parcurs.

Sportul a fost locul meu de joacă, sala de clasă, m-a învăţat să visez, să cred şi să-mi dezvolt abilităţile de viaţă în acest proces.

Energia terenului de tenis şi a fanilor tenisului m-a răsplătit enorm şi voi păstra acest sentiment cu mine pentru totdeauna.

Acum, este timpul să mă bucur de viaţă într-un mod diferit şi să transform toată această energie într-o formă nouă.”, şi-a anunţat retragerea Horia Tecău, pe Facebook.

În noiembrie 2015, Horia Tecău a ajuns să ocupe locul doi mondial în tenis la dublu. Tecău a cucerit numai puţin de 38 de turnee în cariera sa, dintre care trei de Grand Slam (Wimbledon în 2015, US Open în 2017, ambele cu olandezul Jean-Julien Rojer, şi Australian Open, la dublu mixt cu Bethanie Mattek-Sands din SUA, în 2012).     

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele