Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

BREAKING NEWS ǀ Istvan Kovacs va arbitra ”finala” din optimile Ligii Campionilor

Champions League Publicat pe 19 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21023874/1/fcsb-cfr-cluj-superliga-superbet-15-12-2022-5.jpg

Arbitrul român Istvan Kovacs va conduce la centru meciul Liverpool - Real Madrid, capul de afiş al optimilor de finală în Champions League.

Centralul român în vârstă de 38 de ani va fi asistat de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Horaţiu Feşnic va fi al 4-lea oficial, în timp ce în camera VAR se vor afla Massimiliano Irrati şi Marco Guida.

Reeditarea finalei din 2022 va reprezenta a 4-a partidă arbitrată de Kovacs în actuala stagiune de UCL după Dinamo Zagreb - Chelsea 1-0, Brugge - Atletico 2-0 şi Bayer Leverkusen - Porto 0-3.

Centralul din Carei a mai arbitrat două confruntări în Liga Naţiunilor, un duel în preliminariile Conference League, unul la Mondialul Cluburilor şi două partide la Cupa Naţiunilor din Golf.

Istvan Kovacs a fost, de asemenea, la centru de 12 ori, în actualul sezon, din Superligă. Per total, Kovacs a arătat 105 cartonaşe galbene şi două roşii directe în 21 de meciuri arbitrate, în toate competiţiile, în stagiunea curentă.

Liverpool - Real Madrid va fi transmis în direct de Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro pe 21 februarie, marţi, de la ora 22:00. De asemenea, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai importante faze ale jocului.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri