Ultima oră
Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului
Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună” Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună”
'Tricolorii' au ajuns la Munchen 'Tricolorii' au ajuns la Munchen
Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă! Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă!
Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia" Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia"
LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea

BREAKING NEWS | Jefte a fost exclus de Mandorlini din lot şi pleacă de la CFR Cluj

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 9 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21378146/1/jefte.jpg

Andrea Mandorlini a declarat la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Poli Iaşi că a recurs la o decizie extremă în cazul lui Jefte.

Atacantul a plecat de la stadion după ce a fost schimbat în partida contra Farul şi nu a fost în lot la meciul cu Hermannstadt.

Acum, antrenorul a spus că Jefte este definitiv out de la CFR Cluj.

"Jefte e afară din acest proiect. E un băiat bun, îi urez doar bine. A jucat multe meciuri la noi, cred că a jucat în toate meciurile din campionat, în şase chiar titular.

E un jucător care îşi dorea să joace mai mult, îmi pare rău pentru el. Uman, îmi pare rău, dar profesional el a decis asta.

El a jucat la noi, a fost un jucător important, dar îşi dorea să joace mai mult, iar eu nu pot să promit nimănui mai mult, indiferent de nume." a explicat Mandorlini.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele