Ultima oră
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”

Breaking News! La 42 de ani, Zlatan Ibrahomovic şi-a anunţat revenirea la AC Milan: ”Dragostea mea pentru club nu va dispărea niciodată!”

AC Milan Publicat pe 11 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/21419348/2/ibra.jpg

Suedezul Zlatan Ibrahimovic, care s-a retras în urmă cu şase luni, revine în lumea fotbalului în calitate de consilier special al acţionarului majoritar al lui AC Milan, RedBird, relatează AFP.

"RedBird Capital Partners a anunţat astăzi numirea lui Zlatan Ibrahimovici în calitate de partener operaţional pentru portofoliul său de investiţii în sport, media şi divertisment. În acest rol, el va acţiona, de asemenea, în calitate de consilier principal pentru proprietarii şi conducerea AC Milan", a anunţat luni clubul într-un comunicat.

”Dragostea mea pentru club nu va dispărea niciodată!”

"Dragostea mea pentru Rossoneri nu va dispărea niciodată, iar oportunitatea de a face parte din viitorul lor într-un mod semnificativ este ceva la care pot doar am visat. Îi sunt recunoscător lui Gerry Cardinale (preşedintele RedBird) pentru că mi-a oferit această oportunitate. 

Nu este o decizie pe care să o iau cu uşurinţă. M-am gândit mult şi bine la primele etape ale carierei mele după fotbal şi nu aş putea fi mai încântat să încep această călătorie ca membru al RedBird şi al Milanului. Pentru mine şi familia mea este cu adevărat o întoarcere acasă", a declarat Ibrahimovic despre numirea sa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele