Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

BREAKING NEWS ǀ Laurenţiu Reghecampf şi-a găsit echipă! Tehnicianul român va antrena în preliminariile Conference League

Conference League Publicat pe 21 iun 2022
mail-share icon Email

Fostul antrenor al Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf (46 de ani), a ajuns la o înţelegere valabilă pentru următoarele două sezoane cu azerii de la Neftchi Baku.

Anunţul a fost făcut oficial de către formaţia din Azerbaijan, marţi seară, atât pe site-ul clubului, cât şi cu ajutorul reţelelor sociale.

”La şedinţa care a avut loc astăzi s-a discutat despre numirea antrenorului principal al echipei şi s-a decis ca Laurenţiu Reghecampf să ocupe acest post.”, a anunţat gruparea Neftchi Baku, prin intermediul reţelelor sociale.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEFTÇİ PFK (@pfcneftchi)

Neftchi Baku a terminat sezonul 2021 – 2022 pe poziţia secundă, cu 50 de puncte, la 19 lungimi distanţă de campioana Qarabag, şi va evolua în preliminariile Conference League, contra trupei Aris Limassol din Cipru.

Noua echipă a lui Laurenţiu Reghecampf a câştigat titlul naţional de 9 ori, performanţă pe care a mai realizat-o doar campioana en-titre a Azerbaijanului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri