Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

BREAKING NEWS ǀ Lovitură de teatru la FCSB! Cine va decide primul 11 şi schimbările pentru restul meciurilor din Superligă

FCSB Publicat pe 1 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21083435/1/338938938-1175949196455783-4035204839509126151-n.jpg

Mihai Stoica a făcut un anunţ ce poate influenţa pozitiv şansele în lupta pentru titlu ale grupării FCSB, în condiţiile în care afirmaţia oficialului ”roş-albaştrilor” va fi confirmată de fapte.

Managerul general al vicecampioanei en-titre a spus că de acum încolo deciziile la echipă îi vor aparţine 100 % lui Elias Charalambous, noul antrenor al celor de la FCSB.

Elias Charalambous, antrenor principal şi în practică

Stoica a susţinut că Gigi Becali nu va mai interveni în efectuarea schimbărilor din timpul meciului sau în alcătuirea primului 11. Mai mult decât atât, Mihai Pintilii va avea un rol doar de consultant pentru Charalambous, conform spuselor lui ”MM”.

”Exact pe aceeaşi filieră când am ajuns la varianta Protasov. Eu n-am mulţi oameni în care am încredere, dar sunt unii în care am încredere şi ştiu că mă pot ajuta.

Pe filiera aia am mers. Mărturisesc că e o surpriză plăcută. E un tip foarte pasionat şi un tip analitic. E mai mult decât credeam că e.

Ajunsesem cam la capătul puterilor. Până la urmă, a înţeles (n.r – Gigi Becali) că putem să pierdem meciurile la masa verde. Nu puteam să ambiţionăm FRF să schimbe cum a schimbat şi acum regulamentul. Putea să se schimbe din nou şi să pierdem cu 3-0. Mai sunt 9 meciuri, avem o şansă să jucăm pentru campionat şi era păcat. Pentru mine, marele succes e că a acceptat să vină un antrenor care are un cuvânt de spus. Nu mai poate fi vorba de ce a fost înainte. Tot va decide Elias Charalambous! El este antrenor.

Că se va consulta (n.r – cu Mihai Pintilii), asta e cu totul altceva. Da, ştie unde vine. El a fost şi la Vaslui. El va decide tot. Şi schimbările! Aşa vor sta lucrurile. Eu zic că nu va veni Gigi Becali să spună că face schimbările. De acum încolo, toată lumea ştie că Elias Charalambous decide tot. Hai să facem un pariu că nu va veni Gigi Becali să facă schimbările.

Pintilii se întoarce pe bancă, dar nu are voie (n.r – să dea indicaţii). Trăiesc cu speranţa că din ediţia următoare va putea fi secund cu acte în regulă. Nu vreau să mai avem niciun scandal cu FRF!”, a declarat Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, la Orange Sport.

Sursa foto: FCSB (Facebook)

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele