Ultima oră
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje

BREAKING NEWS ǀ Lovitură pentru FCSB! Şansa carierei pentru ”diamantul” lui Becali

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 9 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20914661/1/fcsb-west-ham-united-uefa-europa-conference-league-3-11-2022-2.jpg

Gigi Becali şi FCSB primesc o veste excelentă din partea selecţionerului Edward Iordănescu, fost antrenor al vicecampioanei României.

ProSport notează că Iordănescu junior îşi doreşte să apeleze la mai mulţi fotbalişti tineri pentru meciurile amicale pe care le are de disputat România în noiembrie: pe 17 cu Slovenia (Cluj Arena) şi pe 29 cu Republica Moldova în deplasare.

Absenţa lui Raţiu, şansa lui Pantea

Printre aceştia se numără şi Alexandru Pantea, fundaşul lateral de doar 19 ani de la FCSB, ce poate evolua atât în flancul stâng, cât şi în cel drept al defensivei.

Pantea urmează să fie convocat pentru prima dată în carieră la prima reprezentativă şi din noroc. Edward Iordănescu nu se va putea baza pe serviciile lui Andrei Raţiu, titularul postului de fundaş dreapta la naţională, deoarece acesta are meciuri de disputat la Huesca (grupare din La Liga 2) pe 19 şi 25 noiembrie.

În plus, Alexandru Pantea nu a dezamăgit deloc în cele 13 apariţii din acest sezon, în tricoul ”roş-albastru”. Apărătorul lateral a avut, în general, evoluţii bune şi a reuşit să le furnizeze colegilor săi două pase de gol.

Până acum, Alexandru Pantea a avut experienţe internaţionale doar la naţionalele de juniori ale României (U16, U17, U18, U19 şi U20).

Fundaşul crescut de FCSB, care a mai jucat până acum sub formă de împrumut la Hermannstadt, a fost catalogat de Gigi Becali, la începutul sezonului, drept ”bijuterie” şi ”diamant”.

  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Pantea, confrom site-ului de specialitate Transfermarkt.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele