Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

BREAKING NEWS ǀ Max Verstappen, campion mondial în Formula 1 pentru a doua oară la rând. Reacţia celui mai rapid pilot din lume

Formula 1 Publicat de Emanoil Ursache pe 9 oct 2022
mail-share icon Email

Max Verstappen, pilotul de curse al Red Bull Racing, este noul şi vechiul campion mondial în Formula 1, după ce a câştigat, duminică dimineaţa, Marele Premiu al Japoniei.

Verstappen a încheiat cursa cu un avans de peste 27 de secunde faţă de mexicanul Sergio Perez (Red Bull) şi peste 31 de secunde faţă de monegascul Charles Leclerc (Ferrari).

Leclerc ar fi terminat pe locul doi cursa de la Suzuka. El a primit, însă, o penalizare de cinci secunde, deoarece a părăsit circuitul, ceea ce i-a creat un avantaj faţă de Perez.

De altfel, această sancţiune a creat posibilitatea matematică pentru ca Max Verstappen să devină deja campion mondial pentru a doua oară în carieră. Următoarea cursă va fi Marele Premiu din Statele Unite.

”Mă bucur foarte mult că am avut o cursă în final. Am reuşit să parcurgem un număr suficient de mare de tururi în aceste condiţii. Mă bucur că am câştigat, a fost întuneric pe final, dar a fost o cursă frumoasă.

Am fost fericit că am avut o cursă. Ar fi fost complet aiurea dacă nu am fi avut o cursă. Nu e neapărat important dacă am câştigat sau nu titlul mondial aici (n.r.- la momentul declaraţiei, el nu avea confirmarea că a devenit campion mondial)”, a reacţionat Verstappen, la finalul cursei care i-a asigurat titlul suprem în Formula 1. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele