adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

BREAKING NEWS ǀ Max Verstappen, campion mondial în Formula 1 pentru a doua oară la rând. Reacţia celui mai rapid pilot din lume

Formula 1 Publicat de Emanoil Ursache pe 9 oct 2022
mail-share icon Email

Max Verstappen, pilotul de curse al Red Bull Racing, este noul şi vechiul campion mondial în Formula 1, după ce a câştigat, duminică dimineaţa, Marele Premiu al Japoniei.

Verstappen a încheiat cursa cu un avans de peste 27 de secunde faţă de mexicanul Sergio Perez (Red Bull) şi peste 31 de secunde faţă de monegascul Charles Leclerc (Ferrari).

Leclerc ar fi terminat pe locul doi cursa de la Suzuka. El a primit, însă, o penalizare de cinci secunde, deoarece a părăsit circuitul, ceea ce i-a creat un avantaj faţă de Perez.

De altfel, această sancţiune a creat posibilitatea matematică pentru ca Max Verstappen să devină deja campion mondial pentru a doua oară în carieră. Următoarea cursă va fi Marele Premiu din Statele Unite.

”Mă bucur foarte mult că am avut o cursă în final. Am reuşit să parcurgem un număr suficient de mare de tururi în aceste condiţii. Mă bucur că am câştigat, a fost întuneric pe final, dar a fost o cursă frumoasă.

Am fost fericit că am avut o cursă. Ar fi fost complet aiurea dacă nu am fi avut o cursă. Nu e neapărat important dacă am câştigat sau nu titlul mondial aici (n.r.- la momentul declaraţiei, el nu avea confirmarea că a devenit campion mondial)”, a reacţionat Verstappen, la finalul cursei care i-a asigurat titlul suprem în Formula 1. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele