Ultima oră
Ungaria, prima echipă care şi-a anunţat lotul pentru turneul final al EURO 2024

Ungaria, prima echipă care şi-a anunţat lotul pentru turneul final al EURO 2024
Ceasuri care i-au aparţinut lui Michael Schumacher, vândute la licitaţie cu aproape 4 milioane de franci elveţieni

Ceasuri care i-au aparţinut lui Michael Schumacher, vândute la licitaţie cu aproape 4 milioane de franci elveţieni
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi, astăzi, de la ora 20:30, în direct la Prima Sport 1! Finala surpriză din Cupa României VIDEO | Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi, astăzi, de la ora 20:30, în direct la Prima Sport 1! Finala surpriză din Cupa României
VIDEO | Atalanta - Juventus, astăzi, de la 22:00, în exclusivitate la Prima Sport 2! Finala de foc în Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus, astăzi, de la 22:00, în exclusivitate la Prima Sport 2! Finala de foc în Coppa Italia
VIDEO | Tottenham - Manchester City 0-2! Victorie importantă pentru trupa lui Guardiola! Drăguşin a fost integralist şi a avut o prestaţie solidă VIDEO | Tottenham - Manchester City 0-2! Victorie importantă pentru trupa lui Guardiola! Drăguşin a fost integralist şi a avut o prestaţie solidă
Antrenorul Marcelo Gallardo va pleca de la Al-Ittihad Antrenorul Marcelo Gallardo va pleca de la Al-Ittihad

BREAKING NEWS | Mircea Lucescu revine în fotbal! Când va semna noul angajament

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 3 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21449528/1/ml.jpg

Mircea Lucescu este unul din cei mai mari antrenori români din istorie. După plecarea de la Dinamo Kiev, o posibilă revenire a tehnicianului în fotbalul românesc a fost vehiculată.

Pretendetele au fost echipe precum Rapid, Dinamo, Farul, UTA sau Corvinul. Totuşi, aceste informaţii au rămas doar la nivel de speculaţii. În ultimul timp s-a tot vorbit şi de Besiktas ca fiind o candidată pentru obţinerea semnăturii lui Mircea Lucescu, formaţie la care a mai activat între 2002 şi 2004. Acum, acesta a răspuns public ofertei venite din Turcia.

De asemenea, Lucescu a făcut şi dezvăluirea momentului: va prelua o echipă în iunie!

"În prezent, îmi petrec timpul cu familia mea, în Bucureşti, îmi iubesc nepoţii. Sunt cluburi care m-au contactat. Preferinţa mea este să semnez cu o echipă la începutul sezonului, în iunie. Nu sunt foarte dornic să preiau mandatul în mijlocul campionatului.

Ultimul sezon în Ucraina a fost foarte dificil. Continuarea războiului Rusia-Ucraina a avut un impact negativ asupra fotbalului. Am fost răniţi psihologic în acest proces. Nu sunt detaşat de fotbal, dar sunt puţin mai distras", a spus Lucescu într-un interviu acordat presei din Turcia.

Mircea Lucescu este pe locul al treilea în topul all-time al antrenorilor cu cele mai multe trofee, după Sir Alex Ferguson şi Pep Guardiola. De-a lungul carierei, tehnicianul român le-a antrenat pe Corvinul, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Besiktas, Şahtior, Zenit şi Dinamo Kiev.

De asemenea, Lucescu a fost şi selecţioner la naţionalele României şi Turciei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri