adplus-dvertising
Ultima oră
EXCLUSIV | Situaţia de la Universitatea Craiova, analizată la Fotbal Show: "Nu au înţeles cine e şeful. O echipă cu caracter arată altfel" EXCLUSIV | Situaţia de la Universitatea Craiova, analizată la Fotbal Show: "Nu au înţeles cine e şeful. O echipă cu caracter arată altfel"
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!" Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!"
Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani
Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut! Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut!
Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona

BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”

Dinamo Publicat de Emanoil Ursache pe 29 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20873228/1/ad02mzymagfzad00zje2njm3zwyyyjixntnkytblmjg0ywqwnwm4otq4zq-thumb.jpg

Divizionara-secundă Dinamo primeşte o lovitură grea în special din punct de vedere simbolic, dar şi din perspectivă financiară.

Omul de afaceri Nicolae Badea (73 de ani) a confirmat că se va retrage din programul DDB, arătându-şi ambiguu nemulţumirea faţă de proiectul socios al fanilor dinamovişti.

Fostul conducător al clubului a spus, în acest sens, că DDB a avut momente când merita aplaudat, dar şi decizii ”mai puţin inspirate”.

”Da, e adevărat, mă retrag din Programul DDB! Sunt sigur că vor veni în locul meu alţi dinamovişti care să construiască un viitor mai bun acestei grupări. Eu mă opresc aici!

Am achitat în avans cotizaţia VIP pe tot anul, sper să le folosească mica mea contribuţie. Programul DDB a avut multe momente când merită aplauze, dar şi acţiuni mai puţin inspirate… Le urez mult succes!”, a declarat Nicolae Badea pentru Fanatik.

  • După 7 etape din Liga a 2-a, Dinamo ocupă locul 16, cu doar 6 puncte câştigate. ”Câinii” s-au impus de două ori, însă au fost învinşi în alte 5 jocuri. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele