Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

Breaking News! Petrolul depune memoriu la CCA şi UEFA după partida contra CFR-ului! Este cerută suspendarea lui Istvan Kovacs

Superliga Publicat pe 19 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21320578/1/rapid-bucuresti-farul-constanta-superliga-superbet-20-08-2023-1.jpg

Echipa CFR Cluj a învins luni seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Petrolul Ploieşti, în ultimul meci al etapei a noua.

Clujenii au deschis scorul în minutul 12, când Tachtsidis a executat o lovitură liberă, mingea a fost respinsă din careu şi a ajuns la Avonou, care a şutat  de la 16 metri şi a înscris. 

Petrolul a cerut penalti în minutul 32, la un contact între Alexandru Musi şi portarul Sava, dar arbitrul Istvan Kovacs nu a acordat nimic.

Antrenorul gazdelor, Andrea Mandorlini, a fost trimis în tribună în minutul 58, iar CFR a mai avut o bară în minutul 64, la un şut al lui Deac, dar cum Petrolul nu a reuşit să pună în pericol poarta lui Sava decât în minutul 90, când goalkeeperul gazdelor a scos la ocazia lui Papp, clujenii s-au impus cu 1-0 şi, cu 19 puncte, sunt pe locul secund în campionat. 

Meciul a avut mai multe faze controversate, iar preşedintele Petrolului, Claudiu Tudor, a transmis că Petrolul va depune memoriu la CCA şi UEFA. El a reclamat erorile de arbitraj ale lui Istvan Kovacs în partida cu ardelenii. 

”Vom cere ca Petrolul să nu mai fie arbitrată de Kovacs. Mergem şi la UEFA. Mai întâi către CCA, apoi şi către UEFA. Kovacs nu face cinste fotbalului cu un asemenea arbitraj.

Eu sunt de acord că mai poţi greşi, dar să sfidezi aşa, să nu te duci tu la VAR. De ce mai punem VAR, de ce mai plătim barem? Kovacs aseară şi-a luat baremul. Pentru ce? Nu vrem ca fotbalul să se discute la televizor, dar când se întâmplă asemenea nenorociri nu ai cum să taci. Nu ai cum, pur şi simplu. Sper să ia o suspendare prin care să fie un exemplu de urmat pentru toţi arbitrii.

Ştiu că arbitrii români nu-l prea agreează pentru atitudine şi cum îi tratează pe colegii lui. Am încredere în cei care fac delegări, chiar şi în FRF, pentru că ceea ce s-a întâmplat aseară este şi imaginea fotbalului românesc.

Am încredere că ei nu sunt părtaşi la aşa ceva şi nu le convine ce s-a întâmplat la Cluj”, a spus, Claudiu Tudor, conform Playsport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele