Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"

Breaking News! Preferatul lui Gigi Becali şi-a semnat sentinţa după evoluţia din partida cu Rapid şi nu va mai prinde echipa: ”Îl scot! Îl voi băga pe el!” | EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 10 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21519563/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-15.jpg

Echipa Rapid Bucureşti a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia FCSB, în etapa a 30-a din Superligă, ultima a sezonului regulat.

Arena Naţională a fost plină la derby-ul campionatului, dar prima repriză nu  a avut prea multe faze de poartă. Rrahmani a tras pe lângă în minutul 13, apoi tot el a cerut penalti la un duel cu Dawa, în careu, însă arbitrul Haţeganu nu a acordat nimic. 

Primul gol al giuleştenilor a venit în minutul 33, când Paul Iacob a trimis cu o lovitură de cap în plasă, din lovitura liberă executată de Papeau. Florinel Coman a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 35, iar în minutul 49, Alexandru Băluţă a marcat, dar golul a fost anulat din cauza unei poziţii de ofsaid. 

Mai pragmatici, rapidiştii au făcut 2-0 în minutul 53, prin Albion Rrahmani. În minutul 74, Ermal Krasniqi a înscris pentru 3-0, iar Albion Rrahmani a reuşit dubla în minutul 83, ducând scorul la 4-0. Cu această reuşită, Rrahmani a ajuns la 13 goluri în acest sezon. 

Becali nu a fost mulţumit de niciun jucător, dar de unul pare că s-a săturat. Tavi Popescu a avut evoluţii neconvingătoare în acest sezon, fiind departe de forma lui din trecut. Patronul FCSB a anunţat că tânărul jucător nu va mai evolua în play-off, iar locul lui va fi luat în echipă de un fotbalist din academie. 

”Îl scot! Îl voi băga pe el!” 

”Nu am avut niciun jucător pe teren. Nu am avut nimic. Nu pot spune de vreunul ceva. Coman le-a luat pe toate să tragă echipa după el. A început ca pe vremuri, să dribleze el tot. Olaru, căpitanul echipei, zero. Pe Tavi îl scot, îl bag pe unu’ de 16 ani!”, a spus Gigi Becali, la Primasport.

Rapid s-a impus cu 4-0 în faţa unei echipe FCSB care nu a arătat nici un moment ca un lider şi este pe locul secund, cu 55 de puncte. FCSB rămâne pe prima poziţie, cu 64 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele