Ultima oră
LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 0-1, în direct la Prima Sport 1! Deschidere rapidă de scor LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 0-1, în direct la Prima Sport 1! Deschidere rapidă de scor
A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern
Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre” Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre”
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025
Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită

BREAKING NEWS | Probleme mari pentru România, după meciul cu Grecia! 4 fotbalişti sunt pozitiv COVID-19. Petrila şi Olaru au fost convocaţi de urgenţă

Echipa nationala Publicat de Răzvan Cîrceag pe 26 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20651918/1/romania-grecia-amical-25-03-2022-1.jpg

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că 4 jucători din lotul naţionalei mari au fost depistaţi pozitiv cu COVID după jocul cu Grecia. Aceştia au părăsit imediat cantonamentul naţionalei, iar Claudiu Petrila (CFR Cluj) şi Darius Olaru (FCSB) au fost convocaţi de urgenţă.

Pe lângă cei 4 fotbalişti, şi un membru al staff-ului tehnic este pozitiv COVID-19: Florin Constantinovici. 

Răzvan Marin, Alexandru Mitriţă, Deian Sorescu şi Florin Tănase sunt jucătorii infectaţi, trimişi acum direct în izolare. 

FRF mai noteză şi că: „ În acelaşi timp, mai mulţi jucători acuză în continuare simptome de viroză respiratorie sau gripă şi nu se pot pregăti normal. În concluzie, cazuri de COVID, gripă şi viroză, o situaţie fără precedent cel puţin în istoria recentă a tricolorilor”. 

Răzvan Marin a jucat 90 de minute, în timp ce Mitriţă a jucât până în minutul 62. În locul său a intrat Florin Tănase, ambii au COVID acum. Deian Sorescu nu a jucat deloc.

Peste 3 zile, România are de disputat un meci amical împotriva Israelului, la Netanya.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri