Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid

BREAKING NEWS ǀ Roberto Mancini a luat decizia finală în privinţa lui Andrea Compagno

FCSB Publicat pe 17 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21062901/1/fcsb-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-2-03-2023-3.jpg

Roberto Mancini, selecţionerul Italiei, a decis să nu îl includă pe Andrea Compagno în lotul final pentru meciurile din startul preliminariilor EURO 2024 cu Anglia şi Malta.

Lotul convocat de selecţionerul Italiei pentru meciurile cu Anglia (23 martie) şi Malta (26 martie):

Portari: Gianluigi Donnarumma (Paris Saint-Germain), Wladimiro Falcone (Lecce), Alex Meret (Napoli), Ivan Provedel (Lazio).

Fundaşi: Francesco Acerbi (Inter), Leonardo Bonucci (Juventus), Alessandro Buongiorno (Torino), Matteo Darmian (Inter), Giovanni Di Lorenzo (Napoli), Federico Dimarco (Inter), Alessio Romagnoli (Lazio), Giorgio Scalvini (Atalanta), Leonardo Spinazzola (Roma), Rafael Toloi (Atalanta).

Mijlocaşi: Nicolo Barella (Inter), Bryan Cristante (Roma), Davide Frattesi (Sassuolo), Jorginho (Arsenal), Lorenzo Pellegrini (Roma), Matteo Pessina (Monza), Sandro Tonali (Milan), Marco Verratti (Paris Saint-Germain).

Atacanţi: Domenico Berardi (Sassuolo), Federico Chiesa (Juventus), Wilfried Gnonto (Leeds United), Vincenzo Grifo (Freiburg), Simone Pafundi (Udinese), Matteo Politano (Napoli), Mateo Retegui (Club Atletico Tigre), Gianluca Scamacca (West Ham United).

Andrea Compagno, urmărit de doi ani de Mancini

Recent, Mancini a confirmat că îl monitorizează pe Compagno de doi ani: ”Îl urmăresc de doi ani. Joacă mereu şi înscrie. L-am convocat în lotul lărgit, iar ulterior vom vedea care va fi situaţia.

Problemele din atac sunt serioase. Immobile e accidentat, posibil şi Raspadori. Sunt mari semne de întrebare. Cei mai mulţi dintre atacanţii centrali au jucat foarte puţin în ultimele luni.

Nu avem un titular, cu excepţia lui Gnonto, care evoluează ceva mai mult la Leeds şi poate fi folosit şi ca atacant central.

În rest, suntem într-o situaţie dificilă. Până şi Scamacca se recuperează după o accidentare, iar Belotti joacă puţin. La mijloc şi în apărare avem soluţii. În atac avem probleme, dar nu pentru că nu avem talente, ci pentru că nu joacă!", a declarat Roberto Mancini în cadrul unui interviu acordat pentru presa din Italia.

Andrea Compagno a fost convocat în lotul lărgit al naţionalei Italiei pentru partidele cu Anglia (23 martie) şi Malta (26 martie) din preliminariile EURO 2024. Compagno (26 de ani) i-a atras atenţia lui Mancini, care a decis să ia în calcul să îi acorde o şansă. Atacantul a marcat de 16 ori în actualul sezon din Superligă (11 goluri pentru FCSB, 5 pentru FC ”U” Craiova).

  • Andrea Compagno este golgheterul Superligii României, la egalitate cu Marko Dugandzic de la Rapid.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele