Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

BREAKING NEWS ǀ Scandal monstru la FCSB! Andrea Compagno, ca şi plecat după ultimele dezvăluiri

FCSB Publicat pe 2 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21406936/1/sc-otelul-galati-fcsb-cupa-romaniei-31-10-2023-1.jpg

Plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB este din ce în ce mai aproape, după ce patronul ”roş-albaştrilor”, Gigi Becali, i-a stabilit suma de transfer vârfului italian la un milion de euro.

Bunicul atacantului a avut o reacţie vehementă prin intermediul reţelelor sociale în care atrage atenţia că nu mai sunt condiţii pentru ca Andrea Compagno să mai continue la FCSB.

Acuzaţii grave aduse de bunicul lui Andrea Compagno

Salvo Armato a reclamat o serie de decizii luate la echipă cu premeditare pentru ca nepotul său să părăsească tabăra liderei din Superligă. Armato s-a plâns, de asemenea, că Andrea Compagno nu este jucat corespunzător de coechipierii săi.

”Nu mai sunt condiţii pentru ca el (n.r. – Andrea Compagno) să continue la FCSB. Au făcut totul, înainte să înceapă campionatul! Cu argumentul că sunt multe competiţii, campionat, Cupa României, Conference, au inventat rolul de 9 fals, l-au încercat pe toate poziţiile, apoi au renunţat, nimeni nu a putut să joace.

În plus, au încercat până acum câteva jocuri să joace cu Miculescu atacant central, eşec total, cu tot respectul pentru Miculescu, dar până şi el a declarat că a juca pe postul de atacant central cu spatele la poartă nu este rolul lui.

În ciuda a toate aceste lucruri, Andrea a fost un profesionist care a tăcut şi s-a antrenat mereu cu o seriozitate pe care trebuie să o recunoaştem. Acceptăm toate deciziile clubului. S-a văzut pe teren, a fost folosit în mod repetat, dar nu s-a plâns niciodată coechipierilor care nu-l servesc, după modul şi caracteristicile lui.

Pe teren, prea mulţi jucători joacă pentru ei înşişi, pentru succesul lor, iar asta îi dăunează lui Andrea, echipa este aceeaşi, dar nimeni nu a luat vreodată o decizie de sus, evident că le e bine aşa…

Andrea va elimina în curând neliniştea, cu stilul lui şi zâmbetul pe buze, totul a fost premeditat, eu aşa zic. Sper să mă înşel!”, a scris Salvo Armato, bunicul lui Andrea Compagno, pe Facebook.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21406936/2/screenshot-318.png

  • 4 goluri în 15 meciuri din Superligă a reuşit Andrea Compagno pentru FCSB în actualul sezon.

Sursa foto main: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele