Ultima oră
Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri

BREAKING NEWS ǀ Se anunţă o nouă superputere a fotbalului românesc: ”Au nişte forţe mari acolo!”

Superliga Publicat pe 27 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20963817/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fcsb-superliga-superbet-24-10-2022-1.jpg

CFR Cluj a dominat categoric campioantul României în ultimii cinci ani, câştigând competiţia internă de cele mai multe ori chiar fără a avea emoţii serioase.

O altă echipă ardeleană, însă, este văzută ca fiind capabilă să stopeze hegemonia de la Cluj şi să se impună ca o superputere. Sepsi Sfântu Gheorghe, căci despre ea este vorba, produce cei mai mulţi bani din contractele de sponsorizare dintre toate cluburile din România şi se bucură de susţinerea guvernului maghiar.

Sepsi OSK, o potenţială campioană

Fostul arbitru Constantin Zotta este de părere că Sepsi ar putea să se lupte şi chiar să câştige campionatul, dacă se doreşte acest lucru din partea conducerii clubului, deoarece covăsnenii sunt susţinuţi de nişte ”forţe mari şi în interior, şi în exterior”.

”(n.r. o vedeţi pe Sepsi mai sus decât a fost în ultimii doi ani?) Eu văd că acolo e un grup de oameni serioşi, care aşează lucrurile, şi ce fac ei acolo pare că fac bine şi că ştiu ce fac.

Este adevărat că au făcut bine până la un anumit nivel. Că deja a intrat-o într-o altă ligă, în altă zonă, cu echipe care ştiu ce fac. Aici trebuie să aibă 'know-how-ul' necesar.

Înseamnă mult mai mult decât câţiva jucători. Mult mai mult. Să încerce să se lupte permanent pentru locurile trei-patru, la unu-doi e altceva.

Ei trebuie să facă pasul de la locul şapte-opt-nouă-cinci la trei-patru. De ce zic trei-patru? Păi, uite, trei-patru e Craiova de vreo 10 ani şi nu face pasul ăla.

A fost aproape de titlu o dată, dar nu cu consistenţă. Deci e altceva. Dar se pare că au nişte forţe mari acolo (n.r. la Sepsi) şi în interior, şi în exterior. Dacă au obiective mai mari, orice e posibil!, a declarat Constantin Zotta, la Orange Sport.

Sepsi deţine un buget de circa 6 milioane de euro anual, în timp ce CFR Cluj, campioana ultimelor 5 ediţii ale Ligii 1, are resurse financiare de aproximativ 20 de milioane de euro. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele