Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

BREAKING NEWS | Susţinut de Emil Boc, Erik Lincar şi-a dat demisia de la U Cluj! Leo Grozavu e favorit să preia "Şepcile Roşii"

U Cluj Publicat pe 24 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20829301/1/lincar.jpg


Înfrângerea cu Sepsi OSK (0-1), a patra consecutivă, i-a fost fatală lui Erik Lincar. Antrenorul a decis să demisioneze de la Universitatea Cluj, iar şefii clubului ardelean au înaintat în negocierile cu Leo Grozavu.
 
UPDATE vineri, ora 13:30: Răsturnare de situaţie la U Cluj! Susţinut de Emil Boc în faţa conducerii şi a jucătorilor, Erik Lincar a decis în această dimineaţă să-şi înainteze demisia, fiind nemulţumit de modul în care a fost tratat în ultima perioadă. Leo Grozavu redevine, astfel, favorit să preia Şepcile Roşii.

"FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu antrenorul principal Erik Lincar cu privire la încetarea contractului, care era valabil până în vara anului viitor. Clubul nostru doreşte să-i mulţumească lui Erik Lincar şi staff-ului său, format din Viorel Domocoş (antrenor secund), Robert Panduru (preparator fizic) şi Alexandru Chirilov (antrenor de portari), pentru munca depusă la ”U”, încununată cu promovarea în Superligă obţinută la finalul sezonului trecut în urma barajului cu Dinamo Bucureşti. Îi dorim lui Erik Lincar şi staff-ului său mult succes în carieră", anunţă clujenii, pe Facebook.

UPDATE vineri, ora 10:15: Erik Lincar rămâne, pentru moment, antrenorul celor de la Universitatea Cluj. Edilul Emil Boc le-a făcut o vizită jucătorilor în cursul după-amiezii de joi şi i-a anunţat pe aceştia că Lincar se bucură în continuare de sprijinul său: "Am mare încredere în el (n. red - în Lincar). O să vină şi victoriile!", a fost mesajul politicianului, conform Fanatik.ro.
 

Ştirea iniţială:
 
Chiar dacă a impresioat în prima etapă, când a plecat cu un punct de pe terenul FCSB-ului, Universitatea Cluj s-a sufocat rapid, iar primele şase runde i-au adus doar două puncte din 18 posibile. O zestre mică pentru o nou-promovată, un start ratat al cărui victimă va fi, în proporţie de 99%, antrenor Erik Lincar. Artizanul promovării în SuperLigă are şanse infime să mai stea pe banca echipei şi etapa viitoare, iar Emil Boc şi oamenii din conducerea, în frunte cu Radu Constantea, i-au găsit înlocuitor.
 
Conform Eurosport.ro, Leo Grozavu şi-a dat acordul pentru a semna cu Universitatea Cluj, iar prezentarea oficială va avea loc în zilele următoare. Discuţiile nu au durat mult, Grozavu dorind să antreneze la Cluj, dar au fost întârziate de o operaţie la menisc la care a fost supus antrenorul.
 
Armătura Zalău, Universitatea Cluj, FC Baia Mare, FC Botoşani de trei ori, FC Vaslui (secund), Viitorul Constanţa (antrenor de juniori), Luceafărul Oradea, Gaz Metan, ACS Poli Timişoara, Petrolul Ploieşti şi Sepsi OSK sunt celelalte echipe antrenate de Grozavu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele