adplus-dvertising
Ultima oră
Show-ul din Premier League continuă LIVE pe canalele Prima Sport! Programul etapei a 3-a Show-ul din Premier League continuă LIVE pe canalele Prima Sport! Programul etapei a 3-a
”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul ”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul
Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului
Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?” Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?”
VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara
Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid

BREAKING NEWS | Tragerea la sorţi pentru Champions League, refăcută! Gafa incredibilă care a dat totul peste cap

Champions League Publicat pe 13 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20504904/1/united-bun.jpg

UPDATE 15:10: Oficialii lui Real Madrid au anunţat că nu vor ca tragerea la sorţi să fie refăcută. Dacă se va întâmpla asta, confruntarea lor cu Benfica trebuie să rămână valabilă pentru că erorile cu pricina s-au petrecut după ce „galacticii” i-au primit pe portughezi drept adversari.

 

UPDATE 14:40 Tragerea la sorţi pentru optimile UEFA Champions League va fi refăcută, în urma gafei comise în timpul evenimentului care a avut loc în cursul zilei de luni la Nyon. Informaţia a fost confirmată de UEFA. Noua tragere la sorţi va avea loc tot astăzi, de la 16:00.

"Ca urmare a unei probleme tehnice a software-ului pus la dispoziţie de o terţă parte, prin care oficialii sunt informaţi ce echipe sunt eligibile să se întâlnească (în optimi), o eroare a fost comisă în timpul tragerii la sorţi pentru optimile UEFA Champions League", se arată într-un comunicat UEFA, urmat de anunţul că tragerea la sorţi va fi refăcută de la ora 16:00.

 


UEFA a programat, luni, tragerea la sorţi a optimilor UEFA Champions League şi vom avea parte de meciuri spectaculoase, cu duelurile Atletico Madrid - Bayern Munchen şi Manchester United - PSG capete de afiş.

Tragerea la sorţi organizată la Nyon a avut parte însă de un moment rar întâlnit la acest nivel, iar reprezentanţii lui Manchester United sunt convinşi că gafa forului european a influenţat şi rezultatul tragerii la sorţi.

United a fost extrasă din greşeală drept adversara lui Villarreal, lucru imposibil în condiţiile în care cele două formaţii au făcut parte din aceeaşi grupă. Această eroare a fost rectificată imediat, Manchester City fiind extrasă drept adversară a spaniolilor.

Manchester United nu a fost în urnă ca posibilă adversară a lui Atletico

Următoarea echipă extrasă din urne pentru optimi dintre formaţiile care au terminat pe locul 2 în grupă a fost Atletico Madrid, dar jurnaliştii englezi notează că Manchester United nu a fost inclusă în urna posibilelor adversare, ca urmare a gafei mai sus menţionate. Pentru că bileţelul cu Manchester United fusese deja extras, grafica UEFA indica faptul că United nu se poate număra printre adversarele echipei lui Simeone, deşi acest lucru trebuia să se întâmple.

De altfel şi Giorgio Marchetti, reprezentantul UEFA care a coordonat tragerea la sorţi a spus în momentul extragerii: "Pentru Atletico, toate echipele rămase sunt posibile adversare, cu excepţia lui Liverpool, carte a fost în aceeaşi grupă şi Manchester United, care a fost deja extrasă. Avem deci printre posibilităţi Ajax, Bayern, Lille, Juventus."

Conform Daily Mirror, un reprezentant al conducerii UEFA a confirmat că a fost demarată o anchetă în acest caz şi nu ar fi exclus ca tragerea la sorţi să fie refăcută.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri