Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

BREAKING NEWS ǀ Transferul carierei pentru Alexandru Maxim! Formaţia cu pretenţii din Serie A îl vrea ca înlocuitor pentru un fost jucător al Barcelonei

Serie A Publicat pe 28 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20997672/1/alex-maxim-1400x933.jpg

Mijlocaşul ofensiv al naţionalei României şi al lui Gaziantep, Alexandru Maxim (32 de ani), are şanse foarte mari să fie protagonistul transferului cel mai important din fotbalul românesc pentru perioada de mercato de iarnă şi, probabil, transferului carierei sale.

Maxim este văzut de conducerea formaţiei Udinese din Serie A ca o variantă foarte bună de înlocuitor pentru Gerard Deulofeu (28 de ani), starul echipei şi fost jucător al Barcelonei, ce a aflat că are nevoie să fie supus unei intervenţii chirurgicale din cauza unei accidentări.

Vârsta lui Maxim, singurul minus al românului

Deulofeu s-a accidentat în meciul cu Sampdoria, ultimul câştigat şi disputat de Udinese în campionat (0-1 în deplasare), şi este obligat să se opereze la genunchiul drept, ceea ce îl va face indisponibil pentru restul sezonului.

În acest context, Alexandru Maxim este privit de conducerea lui Udinese drept o variantă foarte bună de transfer. Singurul inconvenient este legat de vârsta destul de înaintată a românului, potrivit publicaţiei Messaggero Veneto.

Alexandru Maxim are contractul valabil cu Gaziantep până în iunie 2024. Mijlocaşul României are şi în acest sezon o statistică bună în campionatul Turciei: 4 goluri şi 5 pase de gol în 18 meciuri.

În prezent, Alexandru Maxim este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 3,5 milioane de euro. Maxim a marcat 7 goluri în 57 de selecţii pentru naţionala României. Dacă mutarea se va concretiza, transferul ar fi o adevărată lovitură pentru fotbalul românesc. Udinese se clasează pe locul 7 de Conference League din Serie A cu 28 de puncte acumultate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele