Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

BREAKING NEWS ǀ Veste cruntă pentru FCSB! Gigi Becali riscă să ajungă în închisoare dintr-un motiv incredibil

FCSB Publicat pe 24 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21073660/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019-3.jpg

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, poate să ajungă din nou după gratii, deoarece în 2018 a votat la referendumul pentru familie, deşi îi era interzis acest drept în urma condamnării din dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Becali a fost închis între 2013 şi 2015, iar latifundiarului i-a fost interzis să voteze timp de 5 ani de la data eliberării din închisoare.

Gigi Becali a invocat din punct de vedere juridic anumite excepţii referitoare la votul din 2018, însă Instanţa i-a respins cererile finanţatorului ”roş-albaştrilor”, urmând ca omul de afaceri să fie judecat pentru fraudă la vot.

Becali are la dispoziţie 3 zile să depună contestaţie. Fapta sa se poate pedepsi fie cu închisoare între 6 luni şi 3 ani, fie cu amendă şi interzicerea unor drepturi, conform noului Cod Penal.

Decizia care îi dă fiori lui Gigi Becali

”Judecătoria Buftea în dosarul nr 23/94/2023/a1 respinge cererea şi poate începe judecarea inculpatului Becali George, judecat pentru fraudă la vot.

Complet: C2 CP AM.PR. Tip solutie: respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge cererile şi excepţiile invocate de către inculpatul BECALI GEORGE, ca neîntemeiate. 

În baza art. 346 alin. (1) şi (2 )C. proc. pen. constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 6639/P/2018 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea privind pe inculpatul BECALI GEORGE, trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de fraudă la vot, în stare de recidivă, prev. de art. 387 alin. 1 lit. a C.p., cu aplic. art. 41 alin. 1 C.p.., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. 

Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul BECALI GEORGE. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 23.03.2023. Document: Încheiere finală camera preliminară”, se arată în decizia Judecătoriei Buftea.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele