Ultima oră
Gheorghe Hagi schimbă strategia de transferuri la Farul Constanţa: ”Vezi? M-ai făcut să zic!” Gheorghe Hagi schimbă strategia de transferuri la Farul Constanţa: ”Vezi? M-ai făcut să zic!”
SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare
Prestaţie de lider ATP! Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile Roland-Garros Prestaţie de lider ATP! Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile Roland-Garros
Discursul de bun-simţ, demn de un profesionist, al lui Joonas Tamm după despărţirea de FCSB Discursul de bun-simţ, demn de un profesionist, al lui Joonas Tamm după despărţirea de FCSB
BREAKING NEWS ǀ Cine sunt fotbaliştii de la Farul, FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova convocaţi de Edward Iordănescu BREAKING NEWS ǀ Cine sunt fotbaliştii de la Farul, FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova convocaţi de Edward Iordănescu
A cincea lovitură reuşită de Dunărea Brăila! A cincea lovitură reuşită de Dunărea Brăila!

BREAKING NEWS ǀ Veste uriaşă pentru fotbalul românesc! Stadion de 32 de milioane de euro pentru o formaţie din Superligă

Superliga Publicat pe 12 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21094275/1/340770578-599703028747595-7676476181172251649-n.jpg

FC Botoşani, una dintre puţinele formaţii din Superliga României care nu au la dispoziţie un stadion modern pentru meciurile de pe teren propriu, a primit o veste excelentă din partea primarului oraşului, Cosmin Andrei.

Gruparea patronată de Valeriu Ifitime urmează să se bucure de o nouă casă, în valoare de 160 de milioane de lei (32 de milioane de euro), cu o capacitate cuprinsă între 10.000 şi 12.000 de locuri.

Mesajul încurajator al edilului din Botoşani

”DOCUMENTAŢIA PRIVIND EXTINDEREA ŞI MODERNIZAREA STADIONULUI MUNICIPAL A FOST DEPUSĂ LA COMPANIA NAŢIONALĂ DE INVESTIŢII!

În valoare de 160 milioane de lei, proiectul prevede transformarea obiectivului într-un stadion de categoria I – nivel internaţional de competiţie conform regulamentului Federaţiei Române de Fotbal referitoare la criteriile de omologare, respectiv stadion de categoria 4 conform regulamentului UEFA.

Stadionul va avea tribune acoperite, cu o capacitate de 10.000 – 12.000 de locuri pe scaune, cu condiţii de confort pentru spectatori şi facilităţi pentru persoanele cu dizabilităţi.

De asemenea, va mai avea săli de antrenament şi recuperare pentru sportivi şi terţi, spaţii administrative, spaţii comerciale şi de alimentaţie publică, parcare subterană pentru evenimentele sportive şi pentru locuitorii zonei”, a scris primarul Botoşaniului, Cosmin Andrei, pe pagina sa de Facebook.

Stadionul actual al formaţiei FC Botoşani a fost renovat ultima oară în anul 2013 şi are o capacitate de doar 7.800 de locuri.

Sursa foto: Cosmin Andrei (Facebook)

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele