Ultima oră
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul

BREAKING NEWS ǀ Veste uriaşă pentru fotbalul românesc! Stadion de 32 de milioane de euro pentru o formaţie din Superligă

Superliga Publicat pe 12 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21094275/1/340770578-599703028747595-7676476181172251649-n.jpg

FC Botoşani, una dintre puţinele formaţii din Superliga României care nu au la dispoziţie un stadion modern pentru meciurile de pe teren propriu, a primit o veste excelentă din partea primarului oraşului, Cosmin Andrei.

Gruparea patronată de Valeriu Ifitime urmează să se bucure de o nouă casă, în valoare de 160 de milioane de lei (32 de milioane de euro), cu o capacitate cuprinsă între 10.000 şi 12.000 de locuri.

Mesajul încurajator al edilului din Botoşani

”DOCUMENTAŢIA PRIVIND EXTINDEREA ŞI MODERNIZAREA STADIONULUI MUNICIPAL A FOST DEPUSĂ LA COMPANIA NAŢIONALĂ DE INVESTIŢII!

În valoare de 160 milioane de lei, proiectul prevede transformarea obiectivului într-un stadion de categoria I – nivel internaţional de competiţie conform regulamentului Federaţiei Române de Fotbal referitoare la criteriile de omologare, respectiv stadion de categoria 4 conform regulamentului UEFA.

Stadionul va avea tribune acoperite, cu o capacitate de 10.000 – 12.000 de locuri pe scaune, cu condiţii de confort pentru spectatori şi facilităţi pentru persoanele cu dizabilităţi.

De asemenea, va mai avea săli de antrenament şi recuperare pentru sportivi şi terţi, spaţii administrative, spaţii comerciale şi de alimentaţie publică, parcare subterană pentru evenimentele sportive şi pentru locuitorii zonei”, a scris primarul Botoşaniului, Cosmin Andrei, pe pagina sa de Facebook.

Stadionul actual al formaţiei FC Botoşani a fost renovat ultima oară în anul 2013 şi are o capacitate de doar 7.800 de locuri.

Sursa foto: Cosmin Andrei (Facebook)

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele