Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Brentford - Manchester United 4-0! ”Diavolii roşii” au reuşit să nu încaseze vreun gol în a doua repriză

Manchester United Publicat pe 13 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20812691/6/profimedia-0713817063.jpg

Brentford - Manchester United, meci din etapa a 2-a din Premier League, transmis în direct de către Prima Sport 2, s-a terminat cu surprinzătorul scor de 4-0.

Dasilva (10’), Jensen (18’), Mee (30’) şi Mbeumo (35’) au reuşit, prin golurile lor marcate, să producă surpriza etapei în Premier League, profitând de o defensivă extrem de slabă a ”diavolilor roşii”. 

Manchester United a ajuns la a doua înfrângere consecutivă în Premier League, după ce în prima etapă a pierdut pe teren propriu, 1-2, cu Brighton. În acest context, ”diavolii roşii” se vor duela cu marea rivală Liverpool, pe teren propriu, runda următoare. 

Dacă United poate fi considerată dezamăgirea primelor două etape din Premier League, cu singuranţă că Brentford se numără printre revelaţii. În prima rundă, a obţinut un punct şi pe terenul lui Leicester, după ce a fost condusă cu 2-0, iar scorul final a fost 2-2. În etapa a 3-a, Brentford se va deplasa pe terenul lui Fulham.

Brentford - Manchester United 4-0 (Dasilva 10, Jensen 18, Mee 30, Mbeumo 35)

Echipele de start:

  • Brentford: Raya - Hickey, Jansson, Mee, Henry - Rasmussen, Norgaard, Jensen - Mbeumo, Toney, Dasilva
  • Rezerve: Baptiste, Sorensen, Damsgaard, Ghoddos, Janelt, Lewis-Potter, Onyeka, Strakosha, Wissa
  • Antrenor: Thomas Frank
  • Manchester United: De Gea - Dalot, Maguire, Martinez, Shaw - Eriksen, Fred, Fernandes - Sancho, Ronaldo, Rashford
  • Rezerve: Elanga, Garnacho, Garner, Heaton, Malacia, McTominay, Van de Beek, Varane, Wan-Bissaka
  • Antrenor: Erik ten Hag

Min. 90 + 5: Fluier final! Brentford se impune cu scorul primei reprize, 4-0!

Min. 80: Ocazie mare pentru Manchester United! De data aceasta Eriksen este aproape de golul de onoare, însă voleul său dintr-o poziţie foarte bună este dezamăgitor. 

Min. 52: Ocazie mare pentru Manchester United! Cristiano Ronaldo este aproape să înscrie golul de onoare pentru oaspeţi. Lovitura de cap a starului lusitan se duce un pic peste poarta gazdelor. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 5: La pauză Brentford conduce incredibil Manchester Unitedcu 4-0!

Min. 35: GOL Brentford! Mbeumo profită de o nouă nesincronizare în defensiva ”diavolilor roşii” şi duce scorul la 4-0. 

Min. 30: GOL Brentford! De Gea iese haotic pe o centrare, Toney îi recentrează lui Mee. Acesta trimite mingea în poarta goală cu o lovitură de cap. 

Min. 18: GOL Brentford! De Gea îi pasează lui Eriksen, care este deposedat de Jensen. Acesta a marcat ulterior cu o execuţie simplă. 

Min. 10: GOL Brentford! Dasilva şutează din afara careului, iar mingea trece incredibil printre mâinile lui De Gea. 


Brentford - Manchester United, meci din etapa a 2-a din Premier League, va fi transmis în direct de către Prima Sport 2, sâmbătă, de la ora 19:30. Duelul dintre cele două formaţii engleze va putea fi accesat şi prin intermediul platformei PrimaPlay.ro.

De asemenea, site-ul www.PrimaSport.ro va reda în regim live video cele mai importante faze ale jocului (goluri, ratări, parade spectaculoase, momente tensionate, intervenţii VAR etc.).

LIVE VIDEO ǀ Brentford - Manchester United se vede la Prima Sport 2, sâmbătă, de la 19:30. ”Diavolii roşii” au nevoie de victorie

Manchester United lasă impresia că nici în sezonul acesta nu este în stare să îşi respecte statutul aferent celei mai titrate echipe din istoria Premier League. În prima etapă, ”diavolii roşii” au cedat pe Old Trafford în faţa unui adversar doar teoretic inferior, Brighton. Dubla lui Gross din minutele 30 şi 39 a fost suficientă pentru ca formaţia oaspete să se impună, chiar dacă Mac Allister şi-a trimis balonul în proprie poartă, în minutul 68.

După ce sezonul trecut abia de a reuşit să se califice în grupele Europa League, se pare, cel puţin pentru moment, că nici măcar numirea lui Erik ten Hag, antrenorul care a scris istorie la Ajax, în funcţia de manager nu este suficientă pentru a o readuce pe Manchester United în fruntea elitei fotbalului britanic. În runda a doua, United va întâlni un adversar la un nivel apropiat de precedenta combatantă. Brentford a reuşit să obţină un egal pe terenul lui Leicester, scor 2-2, deşi a fost condusă la două goluri diferenţă.

Pe hârtie, Manchester United porneşte din nou ca favorită. În vreme ce ”diavolii” sunt estimaţi de Transfermarkt la 708,80 de milioane de euro, jucătorii din lotul lui Brentford sunt cotaţi de acelaşi site de specialitate la ”doar” 278,45 milioane de euro. Sezonul trecut, United a reuşit să îşi respecte blazonul în faţa adversarilor de sâmbăta aceasta, impunându-se de două ori cu 3-1 în deplasare şi cu 3-0 în returul de pe teren propriu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri