Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Brighton - Crystal Palace, miercuri, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 3. Southamton - Brentford, de la aceeaşi oră, în direct pe Prima Sport 4

Premier League Publicat pe 15 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21057025/1/profimedia-0762214919.jpg

Partidele restante din Premier League, Brighton - Crystal Palace şi Southamton - Brentford, vor avea loc miercuri, de la ora 21:30 şi vor putea fi vizionate în direct pe Prima Sport 3, respectiv Prima Sport 4 şi online pe PrimaPlay.ro.

Brighton traversează o perioadă excelentă şi se află pe locul 7 în Premier League. ”Pescăruşii” au doar o înfrângere din ultimele 8 meciuri în campionat, faţă de adversara Crystal Palace, care are două înfrângeri consecutive şi nu a mai câştigat de 10 etape. 

Cu toate că Brighton este echipa mai în formă, nu le va fi uşor în faţa lui Palace, pe care i-au învins ultima oară în martie 2019. De atunci ”vulturii” au reuşit să adune două victorii şi 6 egaluri cu Brighton.

Southampton este ”lanterna roşie” din Premier League, ocupând ultima poziţie cu 22 de puncte, la doar două ”lungimi” de primul loc care i-ar slava de la retrogradare. Brentford vine după eşecul din etapa trecută, scor 1-0 cu Everton, dar stă mult mai bine în campionat decât rivala sa din acestă partidă, situându-se pe poziţia a noua.

Din ultimele cinci întâlniri  directe, Brentford a pierdut una, a câştigat trei şi a obţinut un egal.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele