Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Britanicul Anthony Joshua revine în ring şi va lupta la categoria grea cu americanul Jermaine Franklin

Box Publicat de Daian Cutu pe 7 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/21009354/1/joshua.jpg

Fostul campion mondial britanic la categoria grea Anthony Joshua a anunţat, luni, pe contul său de Twitter că îl va înfrunta pe americanul Jermaine Franklin, la O2 Arena din Londra, în 1 aprilie.

Joshua (24 de victorii dintre care 22 prin KO, 3 înfrângeri) este pe cale să revină pe ring. După două înfrângeri consecutive în faţa ucraineanului Oleksandr Usik, cea mai recentă datând din august anul trecut în Arabia Saudită, acesta va lupta din nou.

Fostul campion mondial originar din Watford a discutat mult timp cu Tyson Fury, de asemenea britanic şi campion în exerciţiu WBC, pentru a organiza o luptă integral britanică, dar cele două părţi nu au putut ajunge la o înţelegere. În vârstă de 28 de ani, Franklin (21 de victorii dintre care 14 prin KO, 1 înfrângere) va fi aşadar primul adversar pentru revenirea lui „AJ” la cel mai înalt nivel.

Joshua, care are un gabarit impresionant de 110 kg pentru 1.98 metri, la 33 de ani, a fost văzut în public, în noiembrie, când Franklin a pierdut în faţa lui Dillian Whyte la Wembley Arena din Londra, prima şi până acum singura înfrângere a americanului.

Înainte de înfrângerea lui Joshua în faţa lui Usik, anul trecut, la Jeddah, au circulat zvonuri că fostul campion olimpic ar putea renunţa la box.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele