Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Britanicul Sam Sunderland, unul dintre favoriţii Raliului Dakar, a abandonat din cauza unor probleme la motocicletă

Auto-Moto Publicat pe 8 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21454128/1/sam-sunderland.jpg

Britanicul Sam Sunderland a fost nevoit să abandoneze Raliul Dakar în etapa a treia de luni, din cauza unei probleme mecanice la motocicleta sa.

Sunderland (GasGas), al şaselea la finalul etapei a doua, a fost nevoit să se oprească încă de la kilometrul 11 al probei speciale de 400 km dintre Al-Duwadimi şi Al-Salamiya. El a aşteptat mai bine de trei ore în speranţa că un vehicul îi va putea aduce ulei, înainte de a decide să se retragă în jurul orei 10.00.

În vârstă de 34 de ani, Sunderland a fost primul britanic care a câştigat un Dakar în 2017, când pilota KTM. De asemenea, a câştigat celebrul raliu-raid în 2022, cu echipa spaniolă GasGas, şi era printre favoriţi şi anul acesta.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele