Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Budescu a dat tunul carierei, la 31 de ani. Suma exorbitantă câştigată de mijlocaş

Petrolul Ploiești Publicat pe 29 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20934518/1/pet.jpg


Constantin Budescu, 31 de ani, a dat cel mai important tun financiar al carierei de fotbalist. Playmaker-ul Petrolului are de încasat două milioane de euro, după ce TAS i-a dat dreptat în procesul intentat de saudiţii de la Al Shabab.
 
Fostul internaţional a jucat pentru Al Shabab în perioada 2018-2019, sub comanda lui Marius Şumudică, dar, odată cu plecarea antrenorului român, a fost trimis să se antreneze separat. A decis să rupă unilateral contractul cu asiaticii, apoi clubul a mers la FIFA şi, iniţial, a avut câştig de cauză, Budescu fiind pus să plătească 725.000 de euro. Mijlocaşul a făcut însă recurs la TAS, iar forul elveţian i-a dat dreptate şi a obligat-o pe Al Shabab să-i plătească nu mai puţin de două milioane de euro:
 
"În loc să ne aşezăm la masa discuţiilor, să agreem o reziliere, ei m-au trimis să mă antrenez singur, pe peluza din faţa hotelului, dar şi alte răutaţi de genul acesta, doar să mă determine să rup contractul. Într-un final, nu am mai putut accepta situaţia şi ştiţi că m-am întors în ţară.
 
Este o decizie bună pentru mine, vă daţi seama. Ştiam că dreptatea este de partea mea. Dincolo de ce zice unul sau altul, eu am fost şi rămân un profesionist. Aşa am fost şi la ei, au fost foarte încântaţi de evoluţia mea. Asta până s-a schimbat conducerea şi antrenorul. Au adus un alt număr 10 la echipă, căci aveau de făcut transferuri, vă daţi seama. Fără să mă vadă cum joc. Mie îmi place fotbalul, vreau să joc, să marchez, să fac spectacol. Nu pot să stau pe margine", a declarat Budescu, pentru Playsport.ro.
 
Budi a marcat de opt ori şi a oferit cinci pase decisive în cele 24 de meciuri jucate pentru Al Shabab, dar experienţa sa în Arabia Saudită s-a terminat odată cu plecarea lui Marius Şumudică şi venirea portughezului Jorge Almiron, care l-a trimis să se antreneze separat şi l-a scos din lot.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri