Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

Budescu, meci cum de mult nu a mai prins. ”Mi-am adus aminte de tinereţe”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20643102/1/budescu.jpg

FC Voluntari a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa CS Universitatea Craiova, în primul meci al etapei a II-a a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor. Acestea sunt primele puncte pierdute de olteni, după şapte victorii la rând.

Cel mai bun jucător al partidei a fost Constantin Budescu. Acesta a fost decisiv la toate cele trei reuşite al celor de la Voluntari şi a declarat la flash-interviuri că prestaţia sa din această seară i-a amintit de vremurile bune.

 ”Mi-am adus aminte de tinereţe. Mersi frumos! Mă bucur că am reuşit să îmi ajut echipa, mă bucur că am reuşit să obţinem prima victorie din play-off şi este un rezultat meritat.

Am avut multe ocazii şi ne bucurăm că am câştigat. De asta sunt supărat, că am luat gol din cauza mea, dar a fost un fault clar la jumătate.

Nu înţeleg de ce nu s-a văzut acest fault, dar nu mai contează, că nu vreau să vorbesc, e o seara frumoasă pentru noi, se întâmpla să greşim cu toţii şi important e că s-a terminat cu bine.

Au fost câteva faulturi, mi-a explicat ceva, dar nu am înţeles de ce nu mi-a dat faulturi, nu mai contează”
, a spus Budi, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele