Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Budescu nu a luat o decizie cu privire la viitorul său. ”Am semnat până în vară şi orice este posibil. Pot rămâne sau nu”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 2 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20623535/1/budescu.jpg

CFR Cluj a reuşit să obţină victoria în deplasarea de la FC Voluntari, la limită, scor 1-0. Duelul a fost transmis în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro.

Constantin Budescu speră ca echipa sa să reuşească accederea în play-off, fiind de părere că cei de la CFR au şanse mari să câştige un nou titlul.

Mijlocaşul nu a luat o decizie cu privire la viitorul său şi nu ştie dacă va mai rămâne din vară la ilfoveni.

”Au dat gol şi cam asta a fost istoria meciului. Am încercat să ducem mingea în faţa porţii şi să marcăm, dar din păcate nu am reuşit. E o echipă solidă, se ştie asta de câţiva ani. Probabil va câştiga campionatul şi anul acesta pentru că are un avantaj destul de mare. Obiectivul e să ajungem în play-off. Mai avem un meci şi sper să rămânem în play-off.

Nu mă tem de nimic, tot timpul mă gândesc la echipa mea, nu în alte părţi. Încerc să îmi fac treaba pentru echipa mea.

(n.r despre plecarea de la Voluntari) Nu am discutat acest lucru, este devreme. Am semnat până în vară şi orice este posibil. Pot rămâne sau nu. Am venit de două luni şi nu m-am gândit la nimic deocamdată”, a declarat Budescu, la flash-interviuri.

Odată cu această victorie, campioana României s-a distanţat pentru moment la 14 puncte de ocupanta locului secund, FCSB. FC Voluntari ocupă locul 4 acum, având 5 puncte avans faţă de locul 7, primul din afara zonei de play-off.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele