Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Budescu nu este sigur că va continua la Petrolul. ”Situaţia financiară a clubului e aceeaşi”

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 28 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20964947/1/pet.jpg

Constantin Budescu a vorbit despre viitorul său la Petrolul Ploieşti şi nu exclude o posibilă plecare de la echipa la care a revenit în vară.

”Lupii galbeni” au probleme financiare, însă jucătorii au promisiuni că lucrurile se vor îndrepta în anul 2023. Budescu nu exclude să ia din nou calea străinătăţii, însă totul depinde de cum vor evolua lucrurile la formaţia prahoveană.

”Nu mi-am propus nimic pentru 2023, să fim sănătoşi cu toţii şi vom vedea ce se va întâmpla. Vom merge în cantonament, sperăm să o ţinem tot aşa şi să acumulăm puncte.

Situaţia financiară a clubului e aceeaşi. Sperăm ca anul viitor să se mai rezolve din probleme. Din ce am vorbit, sunt ceva şanse, acum vom vedea. Nu m-am gândit dacă voi pleca. Nu e vorba neapărat despre situaţia financiară, ci şi despre condiţiile pe care le avem. Sunt mai multe probleme. Sper sa se rezolve toate.

(n.r. dacă ar vrea să plece în străinătate) Nu m-am gândit la nimic deocamdată. De ce nu? Sunt destul de tânăr. Pot pleca în orice perioadă de transferuri, nu este o problemă, dar nu m-am gândit la asta pentru că am ales să vin şi să stau aproape de casă”
, a dezvăluit Budescu.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri