Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Buget record pentru U. Craiova! Consumă în fiecare sezon o sumă de-a dreptul impresionantă

CS Universitatea Craiova Publicat pe 11 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21014881/1/rps5470a.jpg

Bugetele din SuperLiga României au crescut în ultimii ani, chiar dacă performanţele pe plan internaţional nu mai sunt aceleaşi ca în urmă cu un deceniu şi poate mai bine. Universitatea Craiova, prin patronul Mihai Rotaru, a confirmat faptul că în fiecare sezon consumă peste 10 milioane de euro!

  • U. Craiova are în această seară, de la ora 20:00, derby-ul cu CFR Cluj, LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro 

Exact, 11.5 milioane de euro sunt banii care ies din conturile echipei din Bănie, care tinde la titlu de ani de zile, dar care nu a putut triumfa până acum decât în Cupa României. Conform patronului Universităţii Craiova, aproape jumătate din sumă se duce pe salarii.

Cheltuim 11,5 milioane de euro! Fără să luăm în calcul transferurile. Deci anul ăsta sărim de 13 milioane. Din care 6 milioane reprezintă salariile brute, plus bonusurile.

A fost o chestie asumată. Poţi să dai drumul unui astfel de proiect, o academie puternică. Gică Hagi asta a construit din prima zi la Farul. Este o academie de fotbal care a devenit club de fotbal”, a spus Mihai Rotaru pentru Fanatik.

U. Craiova, oferăt pentru Adrian Mazilu de la Farul 

Adrian Mazilu este, la 17 ani, noul tânăr ”propus” de Gică Hagi în SuperLiga României, pe care l-a promovat, i-a dat încredere şi în curând poate băga în conturile Farului bani mulţi. Extrema a reuşit deja două goluri în actuala stagiune, în patru meciuri, câte o reuşită în Cupa României şi campionat, şi a atras deja atenţia.

Mihai Rotaru, patronul echipei Universitatea Craiova, a afirmat că a fost interesat de tânărul lui Gică Hagi încă din urmă cu un an, când a făcut o ofertă de 300.000 de euro. Însă, ”Regele” l-a refuzat, astfel că Adrian Mazilu a rămas, momentan, la Farul

A fost dureros la Constanţa, deoarece cu cei doi jucători extraordinari de la Farul, Mazilu şi Borza, noi i-am bătut în două finale, cu ai noştri. Copiii noştri au ştiut fără nicio problemă să le facă faţă jucătorilor de la Farul Constanţa.

Farul are prin definiţie cel mai puternic centru de copii şi juniori din România sau, mai bine spus, cel mai bine organizat. Adică, la ei echipele, ca şi organizare de joc, sunt peste orice din România. Şi, totuşi, noi i-am bătut în două finale. O dată le-am dat cu terenul în cap, 4-1 la noi aici.

După finală i-am făcut o ofertă lui Gică (n.r. - Hagi) de 300.000 de euro pentru Mazilu, dar nu a luat-o în calcul la vremea respectivă. Nu apăruse pe firmament, nu ştia nimeni de Mazilu. Oferta a fost făcută anul trecut, în mai.

Nu am eu ochi, dar şi dacă nu ai ochi îl vezi pe Mazilu. Zoli Iaşko l-a sunat pe Ovidiu Costeşin după meciul nostru de acum, când am luat bătaie, şi i-a spus «bine, mă, şi voi doreaţi să ne daţi 30.000 pe Mazilu» Şi Ovidiu i-a zis «vezi că erau 300.000, nu 30.000»”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit Fanatik.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri