Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”

Bugetul iniţial al Ministerului Sportului pe anul 2023 va fi de 581,5 milioane de lei, anunţă ministrul Novak

Sporturi Publicat pe 9 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20945188/1/fr1.jpg

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a anunţat, vineri, pe Facebook, că bugetul iniţial al forului pe care îl conduce va fi în 2023 de 581,5 milioane de lei, după ce în 2022 a fost de 521,5 milioane lei.

"După un an 2022 în care sportul românesc a avut rezultate deosebite, avem un start bun şi în 2023. Bugetul iniţial al Ministerului Sportului va fi de 581,5 milioane lei în 2023, faţă de 521,5 milioane lei pe 2022", anunţă ministrul.

Novak speră că activitatea sportivă va fi susţinută şi în 2023, la fel ca în 2022, cu alocări suplimentare.

"În plus, având în vedere că pe parcursul anului 2022 ministerul a primit alocări suplimentare, prioritizarea Strategiei Naţionale pentru Sport şi proiectele viitoare din 2023 ne dau încredere că nevoile din activitatea sportivă vor fi susţinute şi bugetate în conformitate cu realitatea.

Mai ales că ne aşteaptă un an preolimpic!", a scris Novak.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele