Ultima oră
Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune” Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune”
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus

Burcă, dezamăgit de eşecul de la Buzău. ”Din păcate, continuăm să nu strângem puncte”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 18 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20862612/1/burca-1.png

Dinamo a fost învinsă, duminică, în deplasare, scor 2-1, de echipa Gloria Buzău, în etapa a VII-a din Liga 2 Casa Pariurilor.

Pentru ”câini” a marcat Giafer, în minutul 2, în timp ce pentru buzoieni au punctat Lopez '24 şi Gaitan '79.

Ovidiu Bucă a declarat că jocul echipei sale a fost bun, cei de la Dinamo şi-au creat ocazii, dar au ratat nepermis.

"Au fost câteva momente psihologice. La ocaziile pe care le-am avut în prima repriză, puteam să facem 2-0 sau 3-0. Să ai atâtea ocazii, să ajungi acolo atât de uşor şi să ratezi de maniera asta, poate că nu meritam mai mult.

Din păcate, continuăm să nu strângem puncte şi asta e cel mai dureros pentru mine. Să creezi ocazii cu atât de multă uşurinţă şi să nu le fructifici, fotbalul te pedepseşte.

Ce să lipsească? Puţină luciditate, puţină concentrare poate. În ultimii metri de teren, jucătorul trebuie să ia decizii, să fie lucid, stăpân pe el, asta lipseşte",
a explicat Burcă, la finele partidei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele