Ultima oră
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”
VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană
Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2 Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2
Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV
A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol! A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol!

Buzărnescu, după calificarea în turul 2 la JO: ”M-am simţit foarte bine. Sper că i-am făcut mândri pe toţi fanii mei”

Tenis Publicat pe 24 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20312214/1/buzarnescusharapova-1400x760.jpg

Mihaela Buzărnescu s-a declarat încântată de calificarea în turul 2 la Jocurile Olimpice de la Tokyo, ea menţionând, într-un mesaj postat în social media, că speră că i-a făcut mândri pe toţi fanii săi.

Încântată să concurez pentru prima dată la Jocurile Olimpice şi că am câştigat primul meu meci la simplu. M-am simţit foarte bine pe teren astăzi. Sper că i-am făcut mândri pe pe toţi fanii mei români şi pe ceilalţi din întreaga lume”, a scris Buzărnescu pe Instagram.

Jucătoarea Mihaela Buzărnescu, locul 168 WTA, s-a calificat, sâmbătă, în turul doi al probei de simplu feminin din cadrul competiţiei de tenis de la Jocurile Olimpice.

Buzărnescu a învins-o în prima rundă pe americanca Alison Riske, locul 36 WTA, scor 6-7 (0), 7-5, 6-4, în două ore şi 53 de minute. În turul doi, românca o va întâlni pe sportiva din Cehia Marketa Vondrousova, numărul 41 mondial.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele