Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc campioana României VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc campioana României
VIDEO | UTA Arad - FCU Craiova, astăzi, de la 18:00, în direct la Prima Sport 1! Meci crucial pentru olteni VIDEO | UTA Arad - FCU Craiova, astăzi, de la 18:00, în direct la Prima Sport 1! Meci crucial pentru olteni
VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot urca pe primul loc în play-out VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot urca pe primul loc în play-out
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”

Buziuc, noi detalii despre cum a ales să semneze cu FCSB. ”Prima dată m-a sunat un prieten, şoferul autocarului, şi mi-a spus că se vorbeşte despre mine la TV”

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/19438560/1/rps7572.jpg

FC Hermannstadt a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, formaţia Academica Clinceni, în etapa a 13-a din play-out-ul Ligii 1.

Alexandru Buziuc a evoluat la ilfoveni, dar este deja cu gândul la FCSB, echipă la care a fost prezentat ieri. Atacantul a dezvăluit cum a aflat de interesul lui Becali pentru el.

„Mă bucur că am făcut un pas mai sus. Prima dată m-a sunat un prieten, şoferul autocarului, şi mi-a spus că se vorbeşte despre mine la TV. Eu i-am răspuns «Stai, că nu ştiu… O să vedem, o să discutăm». După, totul a fost rapid şi s-a rezolvat. La începutul sezonului, nu mă gândeam la un asemenea transfer. Voiam doar să-mi fac treaba. A fost un sezon mai bun decât mă aşteptam, iar asta îmi dă speranţe şi pentru ediţia următoare”, a spus Buziuc, după eşecul cu Hermannstadt.

În vârstă de 26 de ani, Buziuc încă joacă la Academica Clinceni, unde a strâns 39 de meciuri şi 11 goluri. Acesta se va alătura lotului condus de Anton Petrea după ultima partidă din play-out în tricoul formaţiei Academica Clinceni.

Buziuc a mai jucat de-a lungul carierei de profesionist pentru Sporting Suceava, FC Vaslui, Gaz Metan Mediaş şi Rapid CFR Suceava.  Acesta are inclusiv două selecţii la echipa U21 a României.

mail-share icon Email
viewscnt